Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie, dzisiaj dostałam pismo z NFZ. W łódzkim na rozpatrzenie wniosku mają teraz czas 6 tygodni i dokładnie po 6 tyg. otrzymałam zawiadomienie przyznano mi sanatorium okres oczekiwania ok 19 m-cy nr w kolejce 38777. W sumie nie jest źle, bo dopiero przyjechałam z sanatorium 6 listopada 2013 oczekiwałam na nie dokładnie 29 m-cy. Kiedyś można było składać wnioski dopiero po roku od przyjazdu z san teraz to się zmieniło można już po 3 m-cach i to mnie cieszy i nie tylko mnie . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Barbara.
Dzisiaj mi spadło o 139 .Takie tempo mi odpowiada,życzyłabym sobie tego codziennie.
I nie tylko sobie ,ale równiez Wam wszystkim oczekującym
Ewasz, ja Cie nie dogonie, za daleko mam.Kolej teraz na la27 i na Bunię.