Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Dziś otrzymałem pismo z NFZ-etu więc startuje z numerkiem 65274-Choroby Kardiologiczne i Nadciśnienie (Kardiologia)-Przewidywany czas oczekiwania na realizację skierowanie na leczenie uzdrowiskowe wynosi około 24 miesięcy,a będąc w ZUS-ie otrzymałem dzisiaj na 31.07.2014-Dom Zdrojowy Jedlina Sanatorium Uzdrowiskowe Nr.7-Jedlina Zdrój.
Pozdrawiam Wszystkich Oczekujących i Wyjeżdżających
Alek, przed Tobą 24 miesiące czekania na santorium z NFZ, ale w perspektywie masz juz wyjazd z ZUS na lato Gdy stamtąd wrócisz, zostanie Ci juz tylko 1.5 roku
Jestem ciekawa dokąd dolnośląski NFZ wysyła kuracjuszy na kardiologię? Ja czekam w kolejce "reumatologia", lecz mój ojciec ma chore serce i własnie ma weryfikację.Sledzę jego numer w przeglądarce.
Pozdrawiam
Iwcia ciężko mi powiedzieć ponieważ nasz NFZ-et Dolnośląski przeważnie wysyła tak jak było w moim przypadku pod koniec stycznia bieżącego roku byłem w Polanicy Zdrój-Wielka Pieniawa,to wszystko od nich zależy dokąd skierują. Jeśli chodzi o oczekiwanie w kolejce jestem przyzwyczajony i nie przecze,że będzie tak jak wspomniałaś,pozostanie półtora roku oczekiwania Więcej informacji musisz zasięgnąć dzwoniąc do nich. Życzę dużo zdrowia dla Twojego Ojca i dla całej Twej Rodziny
Pozdrawiam
Dzieki Pytalam,poniewaz mój ojciec jest ciekawy, a poza tym nie moze się doczekać wyjazdu.Choc nie należy już do tych młodych.... Fajnie byłoby gdyby mu przypadła Polanica
iwcia pisze:Dzieki Pytalam,poniewaz mój ojciec jest ciekawy, a poza tym nie moze się doczekać wyjazdu.Choc nie należy już do tych młodych.... Fajnie byłoby gdyby mu przypadła Polanica
Proszę bardzo i nie ma za co,napisałem tyle co wiedziałem Nie ważny jest wiek,ważny duch i jak się czuje w środku to się liczy,a Twojemu Ojcu życzę aby otrzymał Polanice
Witam Ja dzisiaj załatwiłam skierowanie. Jak łaskawy NFZ rozpatrzy mi pozytywnie do dobiję do Waszej kolejki
A Ty Alku nie za bardzo się rozszalałeś
Tym co dostali przydział gratuluję i życzę miłego wypoczynku.
Pozdrawiam