ZEM-TOURIST Pustkowo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gosia0805
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2014 10:32
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 4

ZEM-TOURIST Pustkowo

Post autor: Gosia0805 »

Witam.
Wybieram się na turnus rehabilitacyjny od 1 czerwca 2014 r.
Może ktoś podzielić się wiadomościami na temat bazy zabiegowej.
Mają jakieś ciekawe zabiegi, z których warto skorzystać? Czego byście nie polecili?
W ogóle można mieć jakieś sugestie odnośnie zabiegów? Czy można odrobić zbiegi z soboty i jechać na przepustkę w piątek?
forumowicz

Re: ZEM-TOURIST Pustkowo

Post autor: forumowicz »

Witaj Gosiu :kwiat:Na początek możesz się zapoznać z dotychczasowymi wpisami na forum , jest sporo pod tym linkiem ; http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... owo#p99484 .Do czerwca daleko z pewnością jeszcze ktoś się odezwie ze świeżymi wiadomościami .Pozdrawiam i miłego dnia życzę :kwiat: :kwiat:
Piotr77
Na forum od: 11 kwie 2014 08:07
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Piotr77 »

Witam,
Ja też wybieram się od 1.06.2014 do Pustkowa,będzie to mój pierwszy wyjazd do sanatorium :)
Zastanawiam się co można robić w wolnym czasie po zabiegach.Czy sanatorium oferuje jakąś rozrywkę po zabiegach?Jak to jest z przydziałami do pokojów?Umieszczają pacjentów mniej więcej w tym samym wieku,czy jak popadnie?
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak to wszystko wygląda?
Pozdrawiam
Gosia0805
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2014 10:32
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Gosia0805 »

Witaj Piotrze
Rozrywki po zabiegach raczej trzeba sobie samemu organizować . Czasem biura turystyczne organizują wycieczki po okolicy, przeważnie w soboty i niedziele. Pustkowo to cicha, spokojna okolica w czerwcu dopiero budzi się do życia. Pewnie będzie można popołudniu gdzie usiąść pod parasolem przy kawie lub soczku. To już czerwiec morze blisko, plaża, spacery. Ja liczę popołudniami złapać trochę słońca. O ile zabiegi będą sensownie zaplanowane.
Jeśli chodzi o przydział do pokoju to raczej liczy się kolejność przyjazdu. Jeśli przyjedziesz w godzinach porannych można mieć na to wpływ, delikatnie zasugerować swoje preferencje Pani na recepcji.
Pozdrawiam.
Piotr77
Na forum od: 11 kwie 2014 08:07
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Piotr77 »

Dzięki Gosiu za miłą i błyskawiczną odpowiedź :)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ