Kamień Pomorski "CHROBRY"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Kamień Pomorski "CHROBRY"

Post autor: barba »

Witam :P Wyjeżdżam 15 lub 16 .05.do sanatorium Chrobry.Czy ktoś wybiera się w tym terminie? Jadę z Bielska-Białej..Czym wiecej osób tym razniej ;) Odzywajcie się.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Kamień Pomorski "CHROBRY"

Czyżbym była sama w tej podróży??? :cry:
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Co to za sanatorium ,że nikt tam nie jedzie????odzywajcie się ;)
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :P Kochani ,może chociaż ktoś jedzie w tą samą stronę???będzie razniej ;) Pozdrawiam :P
adis
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2012 16:54

Post autor: adis »

Witam, wyjeżdżam do Chrobrego na turnus od 2.07 :) Wybiera się ktoś w tym samym czasie ? Jadę autkiem z Rybnika.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam adis?.. Masz super termin.Ja czekam już od lutego na chętnych do wyjazdu do Kamienia Pomorskiego i cisza :( Nie wiem czy tam tak mało kuracjuszy wysyłają????Codziennie sprawdzam ,czy ktoś nie jedzie i cisza.Może w okresie letnim będzie więcej chętnych :P Pozdrawiam i życze miłego wypoczynku :P ;)
adis
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2012 16:54

Post autor: adis »

Nie przejmuj się, tam ponoć jest kilka sanatoriów, więc na pewno ktoś się odezwie ;) Życzę powodzenia i miłego wypoczynku.
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Witam!
Niebawem wyjeżdżam do "Chrobrego" (turnus od 23 kwietnia) i czeka mnie zapewne samotna podróż. Sądzę, iż kuracjusze nie wiedzą o istnieniu tej strony. Mam nadzieje, że dotrę bez problemu na miejsce, mimo fatalnego połączenia. Wyjeżdżam z Gliwic. Po powrocie, a być może nawet w trakcie, podzielę się obiektywną opinią o sanatorium.
Pozdrawiam forumowiczów. :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam! z wyjazdami jest problem- w moim ostatnim przypadku nie znalazłem chętnych do wspólnego wyjazdu mimo że oferowałem podwiezienie gratis,po przyjezdzie na miejsce okazało się że było dużo osób z mojej okolicy,ludzie albo nie znają Forum albo zaglądają i są bardzo nieufni ,nie wiem z czego to wynika ale tak jest-życzę cierpliwośći,może jednak ktoś się odezwie,pozdrawiam :) :) :)
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :) Mam nadzieję,ze będą odważni i ktoś się odezwie.Podróż jest długa ,to w towarzystwie i razniej i bezpieczniej. Ja jadę z Bielska -Białej. Może ktoś z okolicy dołączy??? :) Czekam cierpliwie :P
ODPOWIEDZ