Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajci , byłam w Wenedzie juz 2 razy i bardzo sobie chwale wyjazdy . Co do jedzenia sniadania i kolacje do zjedzenia ,moze dla mezczyzn za mało ale nam kobietom wystarczało. Obiady super ,zupy przepyszne ,doprawione i urozmaicone.Drugie dania dobre i smaczne.Zabiegi jesli ktos naprawde sie przyłozy to jest zadowolony .Gorzej z basenem trzeba dochodzic do Bałtyku.. Zycie towarzyskie zalezy od kuracjuszy , towarzystwo zawsze mozna sobie znales pod siebie. A w Wenedzie cisza nie kontrolowana chyba ze jest wyjatkowo głosno .Oceniam te wyjazdy jako udane tym bardziej ze jest to Kołobrzeg a tam w koło sie cos dzieje . W okół same sanatoria ,nie koniecznie trzeba spedzac wieczory u siebie . Pokoje 3 -osobowe dwujek mało. Za to w pokojach telewizor za ktory nie płaci sie,czajnik ,szklanki i fajny wystruj .Polecam partet ,chodz wyzej fajne widoki . Na 11 pietrze jest kawiarnia z pieknym widokiem na panorame Kołobrzegu, muzyka nie ciekawa .
Zycze wszytstkim udanego wyjazdu.
graza pisze:Witajci , byłam w Wenedzie juz 2 razy i bardzo sobie chwale wyjazdy . Co do jedzenia sniadania i kolacje do zjedzenia ,moze dla mezczyzn za mało ale nam kobietom wystarczało. Obiady super ,zupy przepyszne ,doprawione i urozmaicone.Drugie dania dobre i smaczne.Zabiegi jesli ktos naprawde sie przyłozy to jest zadowolony .Gorzej z basenem trzeba dochodzic do Bałtyku.. Zycie towarzyskie zalezy od kuracjuszy , towarzystwo zawsze mozna sobie znales pod siebie. A w Wenedzie cisza nie kontrolowana chyba ze jest wyjatkowo głosno .Oceniam te wyjazdy jako udane tym bardziej ze jest to Kołobrzeg a tam w koło sie cos dzieje . W okół same sanatoria ,nie koniecznie trzeba spedzac wieczory u siebie . Pokoje 3 -osobowe dwujek mało. Za to w pokojach telewizor za ktory nie płaci sie,czajnik ,szklanki i fajny wystruj .Polecam partet ,chodz wyzej fajne widoki . Na 11 pietrze jest kawiarnia z pieknym widokiem na panorame Kołobrzegu, muzyka nie ciekawa .
Zycze wszytstkim udanego wyjazdu.
Dzieki graza za opinię, wiesz ja przestałam się już przejmować opiniami bo są różne a wiadomo kazdy jest inny i ma inne wymagania. Zawsze trzeba się do czego samemu przekonać mi dużo nie potrzeba oby tylko zabiegów nie załowali bo na tym mi najbardziej zależy a reszta sie jakoś sama rozkręci.
Mam nadzieje, że trafię na fajnych wyluzowanych i z dużym poczuciem humoru ludzi.
Pozdrawiam Aga
Witaj Aga
Ja byłam b zadowolona z zabiegow miałam masaz klasyczn kreg ,basen masaz nog ,zabiegi pradowe , gimn indywid ,grupowa .Jesli wies z gory jakie zabiegi Tobie działaja to proponuje grzecznie powiedziec i zasudgerowac lekarzowi . Jest tam lekarz z poczuciem humoru i b dobry specjalista ortopeda-traumatolog. Jesli bedziesz chciała podam Tobie dane meilem Warto tez skorzystac ze spotkan przez lekarzy organizowane .Pozdrawiam
Witam wszystkich wybierających się do Wenedy od 10.04. Również zaczynam turnus od 10.04 i od znajomej wiem, że jest bardzo przyjazna atmosfera pracownicy-kuracjusze wiec jestem nastawiona pozytywnie. Mam pytanie do tych osób, które były już tam. Zamierzam spędzić ten czas na nauce do egzaminów więc chciałabym zapytać, czy 2-3osobowe pokoje mają dobry rozstaw? Wiem, że jedynki są pozajmowane a szkoda. I jak jest z przepustkami? Mam plany na każdy weekend poza Wenedą, zamierzam w poniedziałek rano wracać dopiero, gdy po sobotnich zabiegach wyjdę. Jeśli lekarz dyżurujący jest w porządku, nie widzę problemu a chciałabym wykorzystać ten czas, zamiast czekać na kolejny dzień zabiegów. Pozdrawiam
Tak jak juz pisałam byłam w Wenedzie. Jesli masz takie plany, radze poprosic o 3 osob pok na parterze .Sa duze i fajne nr 3, 4, 5 ,6 . Dwu osob małe. Osoby korzystały z przepustek po wypełnieniu druku ,na własna odpowiedzialnosc i nie było problemu. A byłam koniec stycznia. Pozdrawiam
Witam, według mnie właśnie pokoje na parterze 1,2,3,4, są największe i najfajniejsze. Są 3 os. ale można mieć odrobię prywatności ponieważ łóżka są rozstawione tak że nikt nikomu nie przeszkadza. co do przepustek to nie ma większego problemu, jak ja byłam w listopadzie to nie było zabiegów w soboty więc gro osób wyjeżdżało już w piątek w wracali w poniedziałek na zabiegi.Wystarczyło iść do pielęgniarki i wypełnić oświadczenie i można było wyjeżdżać.Ja sama osobiście też korzystałam z przepustki, nie trzeba iść do lekarza.Życzę miłego pobytu i pozdrawiam.