Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam i życże wszystkim szybkiego tempa w kolejce
La27, mam przeczucie, że dzis Twój numerek wreszcie ruszy z kopyta
Mój zbliża sie do podobnej cyfry, jaką miał mój ojciec przy weryfikacji.
iwcia pisze:Witam i życże wszystkim szybkiego tempa w kolejce
La27, mam przeczucie, że dzis Twój numerek wreszcie ruszy z kopyta
Mój zbliża sie do podobnej cyfry, jaką miał mój ojciec przy weryfikacji.
No to lada chwila dostaniesz swój przydział .
Mnie w tym NFZ to chyba nie lubią..
Nic się nie poruszyło.. Nic.. 66
Witam wszystkich w ostatnim poście pochwaliłam się ze numerki ładnie schodzą , bo w tygodniu nawet 1400 ale nie ma tak dobrze bo w tym tygodniu tylko 600 spowolniało.... o przeszło 50% no ale zbliżają się letnie przydziały a to wiadomo dla kogo pozdrawiam wszystkich na tym forum
Witam, przy numerze 1102 otrzymałam przydział na 30 czerwca do Iwonicza Zdroju, sanatorium Górnik. Miłe panie w NFZ przychyliły się do mojej prośby, bo miałam otrzymać przydział wcześniej (przełom maja i czerwca). Tym sposobem wyjadę po 19 miesiącach oczekiwania. Wszystkim oczekującym życzę samych dobrych sanatoriów. :
bodana2 pisze:Witam, przy numerze 1102 otrzymałam przydział na 30 czerwca do Iwonicza Zdroju, sanatorium Górnik. Miłe panie w NFZ przychyliły się do mojej prośby, bo miałam otrzymać przydział wcześniej (przełom maja i czerwca). Tym sposobem wyjadę po 19 miesiącach oczekiwania. Wszystkim oczekującym życzę samych dobrych sanatoriów. :
Takiego terminu tylko pozazdrościć.
Ja dziś idę po wniosek a potem oczekiwanie na odp.z NZF by ...znów czekać i czekać.