Amer-Pol w Polańczyku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
henryk44
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 17:20
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Amer-Pol w Polańczyku

Post autor: henryk44 »

Jadę do tego sanatorium w maju.Proszę o opinie i informacje.
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Re: Amer-Pol w Polańczyku

Post autor: bozenkagr »

witaj henryku
Jedziesz z ZUS? Czy w maju oznacza że od 9 mama. Ja jadę w tym terminie i nika. Opinie są raczej dobre, wejdź w te starsze i poczytaj. pozdrawiam
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Amer-Pol w Polańczyku

Post autor: ededi12 »

Witaj henryk44 :) Byłam tam w 2012r. Amer Pol to bardzo duży odremontowany budynek.Zabiegi są na miejscu,jedzonko nie wiem jak teraz ale nie było złe choć dużo makaronu bywało jak dla mnie za dużo ale to moje zdanie.Wieczorki także odbywały się w kawiarence na pierwszym piętrze bądź jak pogoda dopisała to na zewnątrz z tyłu budynku na specjalnym zadaszonym podeście.Ogólnie pobyt wspominam b.dobrze.Polańczyk latem fajna sprawa,pomimo że to mała mieścinka to tak jak i sklepy,apteka i knajpki masz na wyciągnięcie ręki.Polecam popływać rowerkiem po Solinie :)
TV płatne,parking płatny czajnik na korytarzu i to jako jedyne sanatorium w którym byłam posiadało PRALKĘ za 5zł można było przeprać co nieco.
Posiadają także pana który organizuje wycieczki.Warto zabrać paszport.
Cóż więcej mogę dodać :) Miłego wypoczynku,fajnych kuracjuszy i super pogody życzę i nie ukrywam że troszkę zazdroszczę Polańczyka chętnie bym tam wróciła :) ;)
A właśnie jeśli chodzi o pokoje jedynki to z tego co widziałam były szaro bure z tyłu ośrodka mało słoneczka tam wpadało.
ODPOWIEDZ