Ustroń Orlik 11.08.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2012 14:25
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Ustroń Orlik 11.08.2014

Post autor: samael »

Witam wszystkich forumowiczów.
Tych z długim stażem i tych odwiedzajacych to nforum sporadycznie.Właśnie odebrałem skierowanie do Sanatorium Orlik w Ustroniu i mam kilka pytań.po przeczytaniu postów które tu sie znajdują mam dylemat.Są straszne rozbierzności.Interasuje mnie stan obecny to znaczy wyzywienie,warunki socjalne,stan ośrodka i pokoii.Co z parkingiem(jestem niepełnosprawny i licze na darmowe miejsce)Czy mozna rezerwowac pokoje.jaki jest z internetem(zasięg)Gdzie mozna wyjść potańczyc .Licze tez na osoby które wybieraja sie w tym samym terminie.Moze uda sie zorganizować jakąś grupe .Pozdrawiam Darek
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 70 razy

Re: Ustroń Orlik 11.08.2014

Post autor: darek »

...widzę ,że mieszkasz w tym samym regionie gdzie jest sanatorium a może po prostu niedzielne popołudnie w Ustroniu wszak to około 100 km droga dobra a "język za sięgnięty 'na miejscu BEZ CENNY
Awatar użytkownika
omega333
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 sie 2010 17:23
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: omega333 »

Witam. Też jadę w tym terminie z Częstochowy.
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2012 14:25
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: samael »

Podbijam swój post.Czy jest ktoś kto wybiera sie do tego sanatorium i w tym terminie??
Awatar użytkownika
omega333
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 sie 2010 17:23
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: omega333 »

:)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

samael pisze:Witam wszystkich forumowiczów.
Tych z długim stażem i tych odwiedzajacych to nforum sporadycznie.Właśnie odebrałem skierowanie do Sanatorium Orlik w Ustroniu i mam kilka pytań.po przeczytaniu postów które tu sie znajdują mam dylemat.Są straszne rozbierzności.Interasuje mnie stan obecny to znaczy wyzywienie,warunki socjalne,stan ośrodka i pokoii.Co z parkingiem(jestem niepełnosprawny i licze na darmowe miejsce)Czy mozna rezerwowac pokoje.jaki jest z internetem(zasięg)Gdzie mozna wyjść potańczyc .Licze tez na osoby które wybieraja sie w tym samym terminie.Moze uda sie zorganizować jakąś grupe .Pozdrawiam Darek
Witam ja byłem w zeszłym roku w Rosomaku jeśli chodzi o tańce to polecam Kosa jest tam dużo miejsca do tańczenia jak i dużo stolików orkiestra też super czasem wpadaliśmy też do Elektrona ale ciaśniej i latem za gorąco zdecydowanie polecam Kosa ZIGI
Jeny
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2014 17:52

Post autor: Jeny »

Ja jadę do Ustronia 18.08.2014. Też chciałabym autem, ale trochę cykam się, bo za parking przy Malwie muszę zapłacić 150 zł. Gdybyś wyczaił jakiś tańszy, to może napiszesz na forum. Ja pomykam z Wielunia, więc przez Częstochowę. Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ