Ustroń Orlik 11.08.2014
-
samael
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2012 14:25
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Ustroń Orlik 11.08.2014
Tych z długim stażem i tych odwiedzajacych to nforum sporadycznie.Właśnie odebrałem skierowanie do Sanatorium Orlik w Ustroniu i mam kilka pytań.po przeczytaniu postów które tu sie znajdują mam dylemat.Są straszne rozbierzności.Interasuje mnie stan obecny to znaczy wyzywienie,warunki socjalne,stan ośrodka i pokoii.Co z parkingiem(jestem niepełnosprawny i licze na darmowe miejsce)Czy mozna rezerwowac pokoje.jaki jest z internetem(zasięg)Gdzie mozna wyjść potańczyc .Licze tez na osoby które wybieraja sie w tym samym terminie.Moze uda sie zorganizować jakąś grupe .Pozdrawiam Darek
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 70 razy
Re: Ustroń Orlik 11.08.2014
-
samael
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2012 14:25
- Staż sanatoryjny: 6
Witam ja byłem w zeszłym roku w Rosomaku jeśli chodzi o tańce to polecam Kosa jest tam dużo miejsca do tańczenia jak i dużo stolików orkiestra też super czasem wpadaliśmy też do Elektrona ale ciaśniej i latem za gorąco zdecydowanie polecam Kosa ZIGIsamael pisze:Witam wszystkich forumowiczów.
Tych z długim stażem i tych odwiedzajacych to nforum sporadycznie.Właśnie odebrałem skierowanie do Sanatorium Orlik w Ustroniu i mam kilka pytań.po przeczytaniu postów które tu sie znajdują mam dylemat.Są straszne rozbierzności.Interasuje mnie stan obecny to znaczy wyzywienie,warunki socjalne,stan ośrodka i pokoii.Co z parkingiem(jestem niepełnosprawny i licze na darmowe miejsce)Czy mozna rezerwowac pokoje.jaki jest z internetem(zasięg)Gdzie mozna wyjść potańczyc .Licze tez na osoby które wybieraja sie w tym samym terminie.Moze uda sie zorganizować jakąś grupe .Pozdrawiam Darek