Miłość, uczucia i seks

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Miłość, uczucia i seks

Post autor: forumowicz »

Czy miłość równa się seks? Czy istnieje miłość bez seksu ? A może staje się nią kiedyś ,jeśli to kiedy?
Czym powinien się odznaczać nasz ukochany mężczyzna byśmy go pokochały? Jaka powinna być kobieta ta wymarzona?
Jak poznajemy że to już coś więcej niż zwykłe uczucie sympatii?

;) :o
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Miłość uczucia i seks

Post autor: eluunia »

.....Znów fajny temacik Kruszynko ...i każdy z nas będzie miał inne zdanie na ten temat ..i w różnym okresie mojego życia inaczej bym napisała ...ale z biegiem lat wiem że nie żałuję….Że warto było…Warto było ją przeżyć, warto było spotkać tego człowieka…Chociażby dla tych chwil, gdy byłam szczęśliwa…w tamtej miłości w następnej ...czy obecnej …Bo tak naprawdę…Czy tęsknimy za tymi, którzy odeszli z naszego życia z naszą miłością?…Czy bardziej tęsknimy za tymi maleńkimi skrawkami nas samych, które ze sobą zabrali?… a co do sexu to bardziej lubię to co jest przed .... :oops: :shock: :roll: :lol: :lol:Elcia Ty dopiero doznałaś dziś szoku tlenowego :lol: :lol:
forumowicz

Dziękuję Elunia tak pomyślałam ,wiosna pachnie już majem a i serduszka nam mocniej biją ...oj biją :serce: :kwiat: :lol: to sobie coś skrobniemy powspominamy ,foteczkę wkleimy wierszyk bardzo proszę też .
;) :) :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynko obym za dużo nie napisała :lol: :lol: bo babci już nie wypada :lol: :lol:
forumowicz

A niech się młodzieżówka :roll: od nas uczy :lol: Wypada...
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Temacik fajny....
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

W życiu nie można mieć wszystkiego, ale można spotkać kogoś dzięki któremu wszystko inne przestanie mieć znaczenie ... :serce: :serce: :serce:
forumowicz

Alice pisze:Temacik fajny....
Dziękuję Alice :) :kwiat: , a co tam przecież kochaliśmy ,kochamy ...może bądziemy kochali ...kto to wie... :oops: :lol: pierwszy raz ,kolejny...... :serce:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

kruszynka pisze:A niech się młodzieżówka :roll: od nas uczy :lol: Wypada...
Młodzieżówka jak na swój wiek ma już swoje wspomnienia, o części chciałaby zapomnieć,a inne chciałaby pielęgnować w sobie ;)

A wracając do tematu :) Na pewno istnieje sex bez miłości, ale czy miłość bez sexu może istnieć nie sądzę, sex jest dopełnieniem miłości, chociaż są tzw. białe małżeństwa i ponoć da się żyć bez sexu, jeśli ktoś podejmuje taką decyzje wspólnie, ja nie neguję, każdy żyje według swoich zasad ;) ja natomiast wiem, że nie mogłabym być w takim "białym małżeństwie" ...
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...myślę że każda nasza miłość jest inna i porównywanie, wartościowanie jest…niepotrzebne…Bo miłość za każdym razem nas zaskakuje w swój swoisty sposób…nie myślę tu nawet o sexie bo on może być bez miłości ....mam na myśli uczucie ... nie można porównywać jednego uczucia z drugim…Po prostu się nie da…Bo tutaj nie ma żadnych wyznaczników ani żadnych zasad… a spotkać ją można wszędzie .. :serce:
ODPOWIEDZ