Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie wszyscy oczekujący, ja mam 76 756 jak tak dalej będą spadać to nie będę dłużej czekać ja 18 miesięcy ,chyba że tak jak La 27 stanę na 66 .Miłego dnia
Słoneczko Chcialabym pod koniec maja lub na początku czerwca.Ale cos kiepsko to widze.
Ty zapewne tez pojedziesz w lecie? Masz większy numer ode mnie, lecz w Twoim oddziale to wyglada inaczej, czy sie mylę?
Witam wszystkich w kolejce .Ja dalej czekam po 24m czekania mam nr2487 i dalej czekam .Próbuje się dodzwonić do nfz ale nie odbierają ,chce się dowiedzieć kiedy planują mnie wysłać bo szefowa ma wyjazd w maju i nie chce żeby potem okazało się że nie ma kto do pracy iść myślałam że pojade gdzieś w kwietniu a tu cisza .Będe próbowała dalej dzwonić
Dostałam przydział (mazowiecki NFZ) z nr 22 tys.po 18 m-cach, tak jak planowano -wyjazd do Krynicy Zdr.w kwietniu/maju.Numer nie ma tu największego znaczenia, więc takie pilne śledzenie kolejki jest raczej zabawą a nie rzeczywistą informacją o terminie przydziału.
Moje znajome z numerami niższymi np. 14 tys., 16 tys. jeszcze czekają (najpierw na opóźnioną weryfikację, bez tego wniosek jest nieważny, mnie udało się przed weryfik). Duże znaczenie ma, czy oczekuje sie na wyjazd w góry czy nad morze lub niziny, gdzie czeka się nawet do 6-m-cy dłużej.Poinformowano mnie że rozpiętość w przydziale sięga właśnie 6 m-cy dla różnych wniosków z tego samego terminu złożenia.
Życzę dobrego sanatorium w dogodnym czasie.
Pozdrawiam
Bietka