Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bietka, gratuluję pieknej Krynicy
Nie ulega wątpliwości,że czekanie w kolejce na forum jest dla nas zabawą.Niezaleznie od tego czy skierowania sa przydzielane planowo i terminowo .Choc istnieją reuły ogólnie panujące, wiadomo,że każdy przypadek jest inny.I nikt nie wie dlaczego jedni czekają 24 miesiące ,a inni dostają przed weryfikacja.Tylko jeden NFZ wie.
Pozdrawiam
iwcia pisze:Dziewczyny, la27 i kasia72 Dzwońcie do oddziału
Iwciu - Już dzwoniłam . Pan z NFZ powiedział mi,że mają ogon i trzeba się uzbroić w cierpliwość i dalej czekać na rozwój wydarzeń..
Nie widział też potrzeby by sprawdzić mój nr skierowania w systemie, bo pewnie jeszcze nic nie wiadomo.. Pięknie.
Chyba zadzwonię za chwilę drugi raz..