Miłość, uczucia i seks

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Miłość uczucia i seks

Post autor: forumowicz »

aqula pisze:Elu masz rację każda miłość jest inna i nie można ich porównywać, chociaż zauważyłam, że zawsze szukam podobnych mężczyzn i niestety zdarza się jak spotkam kogoś, to nieświadomie go porównuję do swojej dotychczasowej największej miłości. I niestety jako że nie jest Nim przegrywa w przedbiegach...
:shock: 8-) :lol:
forumowicz

Re: Miłość, uczucia i seks

Alice pisze:
Sloneczko pisze:A kto się w nim Kruszynko :kwiat: nie kochał ;) ....nawet moja babcia :D , Zorro :kwiat: obrońca uciśnionych, obrońca kobiet i dzieci..... :D no i przystojny :lol:
Oj dziewczyny,część kochała się w sierżancie Garcii.....taki uroczy chłopczyk z niego był :)
A poza tym żadna postać nie jest taka bez rysy ;) w końcu zorro to po hiszpańsku znaczy lis.
Alice lisy to najcudowniejsze zwierzątka pod słońcem ...często są na mojej drodze :o :lol:
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 00:51
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Blondi »

Uczucie+ miłość =seks ....i wszystko w porządku ;)
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

...powinno być :!: :?: :lol: ....bo różnie to bywa....
forumowicz

Blondi cudowny seks ;) :lol: byle jaki w grę nie wchodzi :? :lol:
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kruszynka pisze:Blondi cudowny seks ;) :lol: byle jaki w grę nie wchodzi :? :lol:
...byle jaki ...to nie seks....musi być to coś...co unosi nas w chmury ;) ..odpływamy
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krzysztof100 »

Kiedyś będąc w sanatorium piłem kawę w lokalu w parku zdrojowym, obok przy stoliku siedziały dwie panie i oczywiście wałkowały temat uczuc,seksu,w pewnym momencie jedna mowi,miłość niema nic wspólnego z seksem bo widzisz jak skarbówka mnie wyr-chała to wcale nie znaczy ze ja kocham.
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Blondi pisze:
kruszynka pisze:Blondi cudowny seks ;) :lol: byle jaki w grę nie wchodzi :? :lol:
...byle jaki ...to nie seks....musi być to coś...co unosi nas w chmury ;) ..odpływamy
i dlatego nie uważam, że sex zawsze związany jest z miłością, oczywiście najlepiej jak tak się dzieje, ale czasami widzimy kogoś pierwszy raz i czuć sex w powietrzu, taki po którym właśnie ma się odjazd ;-)
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

i może jako oprawa taki utworek...http://youtu.be/8LpquIdzbpI
forumowicz

krzysztof100 pisze:Kiedyś będąc w sanatorium piłem kawę w lokalu w parku zdrojowym, obok przy stoliku siedziały dwie panie i oczywiście wałkowały temat uczuc,seksu,w pewnym momencie jedna mowi,miłość niema nic wspólnego z seksem bo widzisz jak skarbówka mnie wyr-chała to wcale nie znaczy ze ja kocham.
Chyba kropeczki kolego żle obliczyłeś......... :oops: :oops: A sam dowcip ok :lol:
ODPOWIEDZ