JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jacy jesteśmy my tutaj, dzisiaj,w tym miejscu, na tym forum?
SYMPATYCZNI -tak to prawda
MILI- formułujemy zdania ,zakończone bużkami :)
UCZYNNI -pomagamy innym ,udzielamy rad ,podpowiadamy ,instruujemy .
ŻYCZLIWI-odpowiadamy na prośby innych ,opisujemy obiekty sanatoryjne ,zasięgamy informacji i udostępniamy pytającym ,podpowiadamy gdzie pojechać jak się odnależć tym jadącym po raz pierwszy ,tym mającym 20 lat i tym mającym dużo więcej, ale może troszeczkę zagubionym ,ponieważ to jest ich też ten pierwszy raz.Robimy to oczywiscie ,ponieważ jesteśmy życzliwi,
korzystając z kom w sanatorium ,jak nie mamy innych mozliwości ,jedziemy nawet kilometry by podzielić się opinią ,pozdrowić :)
TAKTOWNI -przepraszamy za popełniony nietakt ,za uniesienie ,za niepotrzebne zadziorne teksty,za błędy ortograficzne za nasze potknięcia.
Z POCZUCIEM HUMORU Z PRZYMRUŻENIEM oka? Tutaj jesteśmy inni ,różni ,czasami zaskoczeni ,odbierający żart dotyczący nas ,zamieszczone zdjęcie , opowiedziany dowcip jak zamach na nas, na nasze ego ,na nasz świat zamknięty ,niedostępny ,zastrzeżony tylko dla nielicznych.Jesteśmy indywidualnością ,jesteśmy przecież różni ,tacy inni.Mamy takie prawo,jesteśmy wolni z możliwością wyborów.
JAK REAGUJEMY? - różnie , często szczerym uśmiechem ,przemyślaną ripostą ,okazanym rozbawieniem .
Ale też pisząc na PW do administratora ,prosząc o interwencję ,o usuniecie tekstu ,fotki całego tematu..................kropek ,które tak jednoznacznie się kojarzą ;)
CZY JESTEŚMY GORSI ? -niż ci pozostali ludzie ,których mijamy na ulicy ,w banku ,na klatce schodowej ,na parkingu ,A MOŻE JESTEŚMY LEPSI? Jesteśmy indywidualnością , jesteśmy cenni , jesteśmy wrażliwi pięknem postrzegania ,odczuwania , okazywania emocji , empatii, okazywaniem współczucia ,naszą osobowością.

JESTEŚMY PO PROSTU PIĘKNI ,różni i tacy inni.

andzelika
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Post autor: andrzej1955 »

Witam, Andżeliko masz piękne przemyślenia z samegorana nie wiem skąd to Ci się bierze,nie wiem jak dla innych ale mnie się podobają,choć pobrzmiewają w nich osobiste wątki z tego co cię spotkałó na Forum,i delikatnie wyczuwalna nutka żalu- serdecznie pozdrawiam twój........... czytelnik A 1955 ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

andzelika pięknie to napisałaś. Ale ja nie zrozumiałam jednego :?: o tych kropkach z czym one się kojarzą :?:
Pozdrawiam Ciebie serdecznie Bunia
forumowicz

Witajcie :) Andrzeju i Bunia :) hm kropki Bunia powiadasz? :lol: za kropki ,to zebrał ktoś na tym forum od przystojnego admina :o ..."kropki kojarzą się jednoznacznie...." :lol: tak ujął to admin.Ja nie chowam długo urazy ,kiedyś jak byłam młodsza ;) :) takie zachowania mi się zdarzały ,teraz twierdzę ,że szkoda czasu ,tak szybko przemijamy , :( wszystko co nas otacza szybko umyka ,gdzieś bezpowrotnie ,więc kiedy mówimy innym ,za co ich cenimy ,jak są dla nas ważni ,podkreślimy ich pozytywne cechy , jesteśmy spełnieni ,mamy takie cudowne poranki ,dni tygodnie.
Andrzeju,Bunia to są tylko skromne przemyślenia :oops: moje przemyślenia :oops: Tym bardziej dziękuję :)

andzelika
mg11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2012 16:55
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: mg11 »

To ja od dzisiaj, jak coś napiszę na forum, to muszę pamiętać o nie stawianiu kropki na końcu zdania, bo ktoś sobie coś pomyśli :lol:
forumowicz

mg11 jednej nie stawiaj :!: ale parę :arrow: nascie postaw bardzo proszę :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

A ja tutaj na Forum przepraszałem za brak przecinków,kropek - okazuje się że zupełnie niepotrzebnie,a swoją drogą dostało się dzisiaj Adminowi za zbyt bujną wyobrażnie-nie wiem czy damską czy męską-i za nadinterpretację :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Skrajem nieba pomalutku
Szedł dzień nowy po cichutku
Tu rozjaśnił ,tam coś przetarł
Chciał zabłysnąć niczym metal

Nie ze stali chwile kuje
Ciepła bowiem tam brakuje
On wyjmuje to co w duszy
Chcąc dobrocią nas poruszyć

Srebrzy,złoci też czerwieni
Może coś nam w życiu zmieni
Wydobędzie gdzieś ukryte
Skarby naszych serc -te znakomite

I tak marzy sobie skrycie
Że i ja i ty rozumiejąc życie
Oddasz innym cząstkę siebie
By im było dzisiaj tak,jak w przysłowiowym niebie

andzelika
forumowicz

DOKĄD ZMIERZAMY

Dokad zmierzamy ja i Ty przecież chcemy tutaj być ,tutaj marzyć ,tutaj śnić.
Snić o szczęściu, o radości,o spokoju o wielkości ,o porankach ,pięknych nocach.................
O przyrodzie o jej mocach

Dlaczego chcemy tutaj być
Nie raniąc ,ale kochać ,rozumieć ,żyć
Dlaczego tutaj musimy być
Żeby marzyć spełniać i śnić

Snić marzenia małe wielkie
te rozgrzane jak iskierki
ogniem serc bijących w skrycie
mówiąc szeptem kocham cię ,kocham cię nad życie

andzelika
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

To doś ciekawy temat , tak jak pisała Andzelika warto się nad tym głęboko zastanowić ;)
Zablokowany