Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
bogdanf21 Zesłali Na pewno ktoś się odezwie.Ja jadę 4go do Szczawnicy i też myślałam że tylko mnie i takiego Pana tam wysłali a dzisiaj ruszyła lawina kuracjuszy na ten sam termin.Pozdrawiam ,cierpliwości życzę ,super wypoczynku i zajefajnych kuracjuszy i pogody
Dzięki za słowa otuchy ,mam podobne myśli że wreszcie kogoś tam dopiszą .Tobie życzę wyborowego towarzystwa kurującego się i dobrej pogody nie tylko na zewnątrz.Szkoda że nie w tym samym kierunku .Pozdrawiam serdecznie