Busko czerwiec 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Busko czerwiec 2014

Post autor: forumowicz »

przeważnie wszystkie dziury są urokliwe
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Max pisze:przeważnie wszystkie dziury są urokliwe
Max :kwiat: ja ci dam dziurę ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: kociu »

Właśnie wróciłam z tej dziury ....urokliwej dziury było superowo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max masz racje jest to urokliwa dziura do której się chętnie wraca ......... :lol: :lol: :lol: :lol:
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jurek777 »

Jeśli kilkunastotysięczne miasto powiatowe jakim jest Busko,nazywacie dziurą,to jak określicie takie miejscowości uzdrowiskowe jak pobliski Solec,czy też Iwonicz,Rymanów,Horyniec :?: :?: :?: Czekam na propozycje :roll: :shock: :roll: :shock: :?
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jurku777 ja tak zdrobniale i zartobliwie o Busku zdroju tak pisałam ,jesli chodzi o serio to jest super i nie ma co mówic.Jesli chodzi o Iwonicz to tez jest moim ulubionym uzdrowiskiem do którego wracam bardzo chętnie , :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

ja nie oceniam wg ilości mieszkańców,tylko wg urody miasta,nie ubliżając nikomu,w Busku gdyby nie park zdrojowy,to tam nic ciekawego by nie było.nie porównuje do tych co wymieniłeś nie byłem,ale słyszałem że np Iwonicz ma piękne widoki.
dla mnie dziura to Busko,Lądek/a niektórym się bardzo podoba/kwestia gustu! a ładne miejsca to np,: Gdańsk,Kraków,Świeradów zdrój,Szklarska poręba,Krynica Zdrój,
forumowicz

w Busku bywam,ale nie ze względu na piękno miasta,ale w celach rozrywkowych,i mam blisko 1,5 godz jazdy. mnie np Kołobrzeg tez jako miasta się nie podoba
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Powiem krótko jednemu podoba sie to drugiemu tamto ,kazdy ma inny gust jeden szuka rozrywki i towarzystwa ,a drugi ciszy i spokoju , :lol: :lol: :lol:
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jurek777 »

kociu pisze:Powiem krótko jednemu podoba sie to drugiemu tamto ,kazdy ma inny gust jeden szuka rozrywki i towarzystwa ,a drugi ciszy i spokoju , :lol: :lol: :lol:
Zgadzam się z Tobą kociu.Będąc niejednokrotnie w Busku znalazłem tam i rozrywkę i towarzystwo,oraz ciszę i spokój...tylko dziury nie znalazłem :roll: :roll: :roll:
ODPOWIEDZ