Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
6basia6 pisze:Witaj moja imienniczko i rodaczko Pozdrawiam i życzę szybkiego rozwiązania problemów
Miałam nadzieję, że rok 2014 nie będzie gorszy niż poprzedni, nie oczekiwałam wiele... trochę radości, więcej relaksu, nieco wsparcia duchowego i rozmowy od Przyjaciół. Niestety okazało się, że jest TUTAJ osoba, która "żywi" się plotkami i rozpowszechnia je z upodobaniem. Przebolałam ten fakt, bardzo. Już nie życzę jej żeby pozostała samotną i zgorzkniałą jędzą. Już okrzepłam, dzięki pomocy innych i Was ostrzegam. Zasada ograniczonego zaufania powinna być podstawową na forum
Basiu pewnie to wiesz ale naprawdę szkoda nerwów przez jakąś osobę, która jest taka zgorzkniała, zakompleksiona że zostały jej tylko plotki i zatruwanie życia innym. Nie znam sytuacji, nie wiem o kogo chodzi ale nie raz coś ktoś mimochodem wspominał na forum, że jest czy są tu takie osoby. Basiu nie uciekaj bo to nie Twoja wina, bądź tu z nami, tu naprawdę czasem jest takie szaleństwo i wariactwo, że nie sposób się nie uśmiechnąć. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i abyś - mimo tej zasady ograniczonego zaufania na forum i życiu realnym - znalazła bratnią duszę, spokój i szczęście.
Naiwni zawsze się znajdą,najbardziej przykre jest to to komuś się zaufało a on to nadużywa i wykorzystuje do niecnych celów,dojdzie do tego że będziemy pisać otwartym tekstem o konkretnych osobach-przykre,ale ostatecznie oczyści atmosferę
Andrzeju chyba faktycznie to będzie jedyna metoda oczyszczenia atmosfery...jeśli ktoś jest na tyle niedojrzały i nie rozumie swojego podłego zachowania...