Oczywiściesmuga pisze:Ewuśzaglądać będę na pewno , bo gdzie mi będzie tak dobrze , jak nie w grupie śląskiej
![]()
![]()
A jak wrócisz ....pamiętasz
spotkanie w parku
![]()
Pozdrawiam .k.
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- ededi12
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 cze 2012 22:16
- Staż sanatoryjny: 3
Chcę zapytać ileż to po powrocie z sanatorium NFZ można złożyć ponownie wniosek o wyjazd
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Chyba najlepiej spytać w NFZ bo na forum "chodzą" różne terminy.ededi12 pisze:Witam szanownych forumowiczów
Chcę zapytać ileż to po powrocie z sanatorium NFZ można złożyć ponownie wniosek o wyjazd![]()
Prawdę powiedziawszy to się już pogubiłam
Jedni po 3 miesiącach, ja składałam po 8 , inni jeszcze po 12
Pozdrawiam
- ededi12
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 cze 2012 22:16
- Staż sanatoryjny: 3
Smuga -jestem w takiej samej sytuacji co Ty.Wróciłam pod koniec marca ub.roku i teraz już wysłałam kolejny wniosek.Czyli ? jeśli też wyślesz to może gdzieś tam razem się spotkamy.Ale to za wieki będziesmuga pisze:Wpisuję się do kolejki,z sanatorium wróciłam w marcu 2013.W tym tygodniu wysłałam wniosek.Jak długo obecnie czekaliście na potwierdzenie wniosku i przydział numerka.Pozdrawiam kolejkowiczów ze śląskiego.
Mam info najświeższe --musi upłynąć pełne 12 miesięcy od powrotu z sanatorium.Dzwoniłam do Katowic miesiąc temu i niestety musiałam jeszcze poczekać 1 miesiąc.Minął miesiąc czyli już pełny rok ,dlatego wysłałam ponowny wniosek.Pozdro...ededi12 pisze:Witam szanownych forumowiczów
Chcę zapytać ileż to po powrocie z sanatorium NFZ można złożyć ponownie wniosek o wyjazd![]()
-
forumowicz
Witajstokrotka pisze:Smuga -jestem w takiej samej sytuacji co Ty.Wróciłam pod koniec marca ub.roku i teraz już wysłałam kolejny wniosek.Czyli ? jeśli też wyślesz to może gdzieś tam razem się spotkamy.Ale to za wieki będziesmuga pisze:Wpisuję się do kolejki,z sanatorium wróciłam w marcu 2013.W tym tygodniu wysłałam wniosek.Jak długo obecnie czekaliście na potwierdzenie wniosku i przydział numerka.Pozdrawiam kolejkowiczów ze śląskiego.
Co z tego wyniknie
Na razie zaczynam od poniedziałku 10 zabiegów prywatnie
"Darmowe" zabiegi mam na 12 styczeń 2015
-
forumowicz
stokrotka pisze:smuga ! to morze miałam dostać poprzednim razem -i dostałam .Tylko że Beskidy-też dobrze trafiłam.Tym razem lekarka zaznaczyła już dla równowagi góry i morze.
Co z tego wyniknieokaże się jak dożyjemy roku 2016 ew. 2017
![]()
![]()
Na razie zaczynam od poniedziałku 10 zabiegów prywatnieżeby żyć .Byłam w lutym -jest poprawa ,wiec kosztem nowego ciuszka będą mnie" elektryzować" na nowo.
"Darmowe" zabiegi mam na 12 styczeń 2015rok !
Płacimy składki na ubezp.zdrowotne i płacimy za zabiegi jak są konieczne
No ale,odbiegamy od tematu.Spokojnej nocki życzę -dobranoc