ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: ewasz »

smuga pisze:Ewuś ;) zaglądać będę na pewno , bo gdzie mi będzie tak dobrze , jak nie w grupie śląskiej :lol: :lol: :lol: A jak wrócisz ....pamiętasz :?: spotkanie w parku ;) :D Pozdrawiam .k.
Oczywiście :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

Witam szanownych forumowiczów :)
Chcę zapytać ileż to po powrocie z sanatorium NFZ można złożyć ponownie wniosek o wyjazd :?: :?:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

ededi12 pisze:Witam szanownych forumowiczów :)
Chcę zapytać ileż to po powrocie z sanatorium NFZ można złożyć ponownie wniosek o wyjazd :?: :?:
Chyba najlepiej spytać w NFZ bo na forum "chodzą" różne terminy.
Prawdę powiedziawszy to się już pogubiłam :lol:
Jedni po 3 miesiącach, ja składałam po 8 , inni jeszcze po 12 :?: :shock:
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

ewasz ślicznie dziękuje :) Więc najprościej będzie zadzwonić do NFZ. Pozdrawiam :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

smuga pisze:Wpisuję się do kolejki,z sanatorium wróciłam w marcu 2013.W tym tygodniu wysłałam wniosek.Jak długo obecnie czekaliście na potwierdzenie wniosku i przydział numerka.Pozdrawiam kolejkowiczów ze śląskiego. :)
Smuga -jestem w takiej samej sytuacji co Ty.Wróciłam pod koniec marca ub.roku i teraz już wysłałam kolejny wniosek.Czyli ? jeśli też wyślesz to może gdzieś tam razem się spotkamy.Ale to za wieki będzie :o
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ededi12 pisze:Witam szanownych forumowiczów :)
Mam info najświeższe --musi upłynąć pełne 12 miesięcy od powrotu z sanatorium.Dzwoniłam do Katowic miesiąc temu i niestety musiałam jeszcze poczekać 1 miesiąc.Minął miesiąc czyli już pełny rok ,dlatego wysłałam ponowny wniosek.Pozdro...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

stokrotka pisze:
smuga pisze:Wpisuję się do kolejki,z sanatorium wróciłam w marcu 2013.W tym tygodniu wysłałam wniosek.Jak długo obecnie czekaliście na potwierdzenie wniosku i przydział numerka.Pozdrawiam kolejkowiczów ze śląskiego. :)
Smuga -jestem w takiej samej sytuacji co Ty.Wróciłam pod koniec marca ub.roku i teraz już wysłałam kolejny wniosek.Czyli ? jeśli też wyślesz to może gdzieś tam razem się spotkamy.Ale to za wieki będzie :o
Witaj :) jak przeżyję te 26 miesięcy :lol: :lol: to może,może , może .......i nad morze :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

smuga ! to morze miałam dostać poprzednim razem -i dostałam .Tylko że Beskidy-też dobrze trafiłam.Tym razem lekarka zaznaczyła już dla równowagi góry i morze.
Co z tego wyniknie :o okaże się jak dożyjemy roku 2016 ew. 2017 :o :?:
Na razie zaczynam od poniedziałku 10 zabiegów prywatnie :roll: żeby żyć .Byłam w lutym -jest poprawa ,wiec kosztem nowego ciuszka będą mnie" elektryzować" na nowo.
"Darmowe" zabiegi mam na 12 styczeń 2015 :o rok !
forumowicz

Post autor: forumowicz »

stokrotka pisze:smuga ! to morze miałam dostać poprzednim razem -i dostałam .Tylko że Beskidy-też dobrze trafiłam.Tym razem lekarka zaznaczyła już dla równowagi góry i morze.
Co z tego wyniknie :o okaże się jak dożyjemy roku 2016 ew. 2017 :o :?:
Na razie zaczynam od poniedziałku 10 zabiegów prywatnie :roll: żeby żyć .Byłam w lutym -jest poprawa ,wiec kosztem nowego ciuszka będą mnie" elektryzować" na nowo.
"Darmowe" zabiegi mam na 12 styczeń 2015 :o rok !
:roll: faktycznie terminy ....szok.Na sanatorium faktycznie poczekam sobie dłuuuuugo .Ale już na rehabilitację ambulatoryjną w miejscu zamieszkania czekam z reguły 2-3 miesięcy w poradni rehabilitacyjnej .Gorzej jest na koniec roku , ale na początku to szybciutko można się załapać .Pozdrawiam :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

smuga-byłam na początku stycznia ze skierowaniem na zabiegi i myślałam ze się przesłyszałam ,gdy usłyszałam że mogę przyjść w .... :o styczniu.Mówię że jest styczeń -a pielęgniarka ostro mnie skwitowała i dodała ...za rok w styczniu :o
Płacimy składki na ubezp.zdrowotne i płacimy za zabiegi jak są konieczne :cry:
No ale,odbiegamy od tematu.Spokojnej nocki życzę -dobranoc :kwiat:
ODPOWIEDZ