Poszukiwana BASIA O

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: Poszukiwana BASIA O

Post autor: ewasz »

Ode mnie sztani też masz PLUSIKA
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Kochani :serce: róbmy swoje, czyli wymieniajmy się swoimi doświadczeniami życiowymi, wspomnieniami, przemyśleniami ...
ale przede wszystkim bawmy się dobrze w swoim towarzystwie :D .... starajmy się nie przejmować ludzką podłością, bo tak naprawdę to ile stworzeń ludzkich, tyle charakterów i zawsze znajdzie się ktoś, komu taka harmonia się nie spodoba i zacznie wszystko burzyć :evil: ... pamiętajcie, że większa siła jest w grupie :!: a My przecież taką silną grupą jesteśmy, prawda :?: :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,pisząc na temat Basi nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy,temat plotek,fotek z różnych spotkań forumowych,krążyły gdzieś na drugim planie i nie powiem żebym ich nie słyszał,jestem takim osobnikiem którego to nie interesuje-kto z kim i dlaczego,nie powielam i nie rozprowadzam żadnych informacji,nawet jak do mnie docierają, nie mam zamiaru nikogo oceniać i osądzać a tym bardziej jeżeli go nie znam,sprawy dotyczące mnie osobiście rozwiązuje sam i to od razu,niedopuszczalne jednak jest to aby stwarzało to niezdrową atmosferę bo nie po to tu jesteśmy-przynajmniej ja,żeby się stresować i być wciąganym w jakieś gierki knowania,inną sprawą jest to co podnosił Admin i Basia -ograniczone zaufanie do nowo poznanych osób,stwarza to zawsze ryzyko powstawania takich sytuacji :!: jesteśmy grupą i to dość mocną,jak pisała Biedroneczka,a spotykamy się po to by z sobą pobyć,porozmawiać,potańczyć,stresy są Nam niepotrzebne,dość mamy ich w codziennym życiu :!: :!: jeżeli są osoby którym wydaje się że są w stanie zakłócić i zdezorganizować te spotkania,to są w wielkim błędzie bo one będą się odbywać choć pomniejszone o tych mataczy którzy sami się z tego grona wyeliminują bo nikt nie będzie chciał zamienić słowa,a co tu mówić o spotkaniu :!: serdecznie pozdrawiam,jest piękna pora roku,przyroda budzi się do życia dając Nam inspiracje i pozytywne bodźce do działania i życia,może niektórzy powinni wcisnąć sobie....reset :!: :!: :!: albo zmienić towarzystwo :!: może to troszkę chaotycznie ale sprawa na gorąco a ja odczuwałem chęć skrobnięcia paru zdań :!: :!: :!: Alleluja i do....PRZODU :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Znów upiory wróciły :?: :?: :?:
Obrazek
:? :oops:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

i to jest Andrzeju właściwe i ostateczne podsumowanie wątku o poszukiwaniach...niezaginionej :lol:
po południowej drzemce, zrelaksowana idę niebawem na drineczka. Wszak to ukochany pracusiów piąteczek. :lol: :lol: :lol:

I tym optymistycznym akcentem proszę Admina o zamknięcie tematu :) . Dziękuję :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

A ja Basiu na spacerek wieczorny z pieskiem . Tak trzymaj :kwiat:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Zamykam zatem na prośbę poszukiwanej i odnalezionej już Basi O.
Odrzućmy co złe i cieszmy się życiem!
Pozdrawiam
Zablokowany