Kręgosłup szyjny

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Re: Kręgosłup szyjny

Post autor: nika7 »

Kruszynko prof Mandat jest neurochirurgiem . To bardzo sympatyczny młody człowiek , który bardzo dba o swoich pacjentów. Nie boi się trudnych sytuacji, często podejmuje się leczenia nawet wtedy kiedy inni już postawią na człowieku krzyżyk. Osobiście byłam świadkiem takiej sytuacji.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nika bardzo Tobie dziekuje info na wagę złota :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Obydwaj i chyba nawet neurochirurgia onkologiczna.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

A gdzie przyjmuje prof Mandat ?
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

z tego co doczytałam w necie dr hab. n. med. Tomasz Mandat pracuje w Klinice Nowotworów Układu Nerwowego Centrum Onkologii-Instytut w Warszawie nie wiem na ile te informacje są aktualne , ale może ktoś wie czy przyjmuje prywatnie i gdzie ? czytałam w necie opinie pacjentów wszystkie bardzo pochlebne . :kwiat:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Anusiu :kwiat: wejdź na tę stronkę, W tym Centrum Leczenia "Fimedica"przyjmuje m.in. dr Tomasz Mandat
http://fimedica.pl/index.php/kontakt/
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję Biedroneczko :kwiat:
forumowicz

Witajcie szyjki ;) :roll: Trzeba być zdrowym ,zdrową osobą by spedzić w kopule rezonansu 1,5 godziny tak słownie :półtorej godziny z ok 10 min przerwą na masaż bolącej reki :shock: :shock: :shock:
Nie polecam takiego maratonu .Po kawałku 3x po kawałku :oops: :oops: :lol: :lol:
Ale się udało teraz poczekamy na wynik tego heroicznego poświęcenia. :shock: :shock:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:shock: Kruszynko półtorej godziny :shock: cały kręgosłup miałaś robiony ??? chyba , że z kontrastem to trochę dłużej , ale żeby półtorej godziny w tej "dziupli" :shock: za pierwszym razem szyjny miałam robiony tak ze 40 minut , za trzecim razem już z kontrastem tak ok 1 godz. A teraz to na pewno do tej maleńkiej kapsuły nie dam się wsadzić , Alice pisała , że można się przebadać w Warszawie w odkrytym rezonansie i na pewno tam będę robić ...
forumowicz

Witaj Anusia tak prawie półtorej godziny :? 3 odcinki ,po ok godzinie zrobiono mi przerwę na parę min masażu ręki ponieważ ból był nie do przejscia ,a zaczęła boleć po jakichś 30 min ale dałam radę.Natomiast końcówkę juz zrobiliśmy za jednym podejściem ...........ups ale ledwo ponieważ ręka ponownie zaatakowała.Ten akurat miał zamknieta całą kapsułe ,oczywiście z końcówką otwartą na nogi.
Dla mnie nie jest problemem to ,że kapsuła bardzo wąska i niska :lol: to pipka ,ja umiem oddychac w takim pomieszczeniu nie denerwuję sie etc ,ale ból ręki ułożonej wzdłuż ciała był nie o zniesienia. :shock: :lol:
Ale nawet nie drgnęłam ,ale to był maraton,jednak :? :lol:
Ponieważ koszt całości 750 zł a dostałam upust 50 zł ;) :) a poszczególne odcinki 3 po 350 więc .......poszłam na całość tym bardziej że ja muszę znależc przyczynę bólu ręki ,ponieważ barek odpuscił kregi szyjne też a ręka nic kompletnie po takim 3 krotnym leczeniu . :?
ODPOWIEDZ