IWONICZ ZDRÓJ BIAŁY ORZEŁ

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Re: IWONICZ ZDRÓJ BIAŁY ORZEŁ

Post autor: nika7 »

To ja dodam jeszcze że zwykle towarzystwo do pokoju dobierane jest wiekowo. Małgosia ma rację najlepiej zadzwonić i będziesz miał wiadomości z pierwszej ręki. Numer tel znajdziesz na skierowaniu lub w internecie. Powodzenia :kwiat:
Awatar użytkownika
bozenapp1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2012 16:47
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: bozenapp1 »

Witam,
w tamtym roku byłam w Białym Orle, no cóż, było tak sobie, do przeżycia :). Było bardzo dużo młodych ludzi, spokojnie z kimś się zaprzyjaźnisz. Życzę powodzenia :).
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

Byłam w tamtym roku w Białym orle, miałam jedynke.Rezerwowałam wczesniej orzez telefon.Było super.
Awatar użytkownika
dubelek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2014 00:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: dubelek »

Dzieki za odpowiedzi.W poniedzialek musze tam podzwonic i zapytac o pewne rzeczy.Pozdrawiam wszystkich
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jurek777 »

Witam :!: Niespełna miesiąc temu wróciłem z Białego Orła,więc jestem na bieżąco.W tym sanatorium nie ma jedynek,są dwójki i trójki(mniej więcej pół na pół).Wiadomo dwójki lepsze bo w trójkach zbyt ciasno.Wg mnie nie ma sensu przyjeżdżać dzień wcześniej bo nic to nie da. W dniu przyjazdu postaraj się być do południa,a wówczas dostaniesz dwójkę i współmieszkańca w podobnym wieku.Na turnus z Tobą przyjedzie ok.60 osób,pozostałe ok.40 osób z NFZ już tam będzie,bo oni przyjeżdżają w innym terminie,a w czasie trwania waszego turnusu będzie wymiana tych z NFZ i odwrotnie.Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało,a w miarę możliwości postaram się odpowiedzieć:)
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie masz racji , sa jedynki.Ja miałam dwójke , która była jedynką.Nawet 3 może byc jedynką.
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dubelek, a jak Ci bardzo zalezy na 1 to pisz na priv to Ci powiem jak ludzie którym zalezy na 1 to zaklpują
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Małgosia nie mieszaj młodemu koledze w głowie.Sama piszesz,że mieszkałaś w dwójce,która była jedynką,czyli de facto jedynek nie ma :!: :!: :!: :!: :!: .Myślę ,że byłaś z NFZ chciałaś jedynkę,odpowiednio zapłaciłaś i dostałaś jedynkę(ale w dwójce).Ja też byłem NFZ i gdybym chciał jedynkę to bym dostał,ale naprzeciwko"Pod Jodłą"(kilka osób skorzystało). Natomiast dubelek ma wyjazd sponsorowany w całości przez ZUS , nie dopłaca nic do zakwaterowania,więc ma wybór między dwójką a trójką. Pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
dubelek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2014 00:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: dubelek »

Byla szansa zalatwienia tej jedynki :)tzn dwojki jednoosobowej troche zalatwien i juz.Panie Jurku a jak Pan mial w tym sanatorium?duzo mlodych ludzi przyjechalo na turnus?
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

dubelek pisze:Byla szansa zalatwienia tej jedynki :)tzn dwojki jednoosobowej troche zalatwien i juz.Panie Jurku a jak Pan mial w tym sanatorium?duzo mlodych ludzi przyjechalo na turnus?
Jak wcześniej pisałem,wśród ok.60 osób,którzy byli z ZUS-u co najmniej połowa to ludzie w Twoim wieku,a nawet młodsi,natomiast pozostali tylko nieco starsi.Na turnusie z ZUS-u nie spotkasz emerytowanych dziadków czy babcie,bo w takich ZUS już nie inwestuje :!: :!: :!: Także spokojnie,nie będziesz osamotniony z racji swojego wieku. Jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe i wyżywienie to obiektywnie rzecz ujmując :średnia krajowa.Natomiast główny cel wyjazdu,czyli podreperowanie zdrowia osiągniesz poprzez blisko 100 zabiegów, parkietoterapię :) :lol: ;) i aktywne spędzanie wolnego czasu w pięknych okolicznościach przyrody (zabierz kijki).Pozdrawiam :!:
ODPOWIEDZ