Szanowni Państwo
Re: Szanowni Państwo
-
forumowicz
Ja mogę to podsumować ponieważ jestem tutaj od bardzo dawna.
I nie ważne pod jakim nickiem ,bo cóż to ma za znaczenie? Albo kolor oczu .To mało ważne.Takie nic nie znaczące drobnostki.Byłabym bardzo szcześliwa gdyby były to jedyne problemy ,jeśli to są wogóle problemy w naszym życiu.
Miłość zdrowie to jest co co nam jest niezbędne do życia ,rozumienie innych i ich odrębności poszanowania jako ludzi.
Wiele się tutaj zmieniło ,tak to fakt,ale czy nie mogłoby być jak dawniej? Wciąż w to wierzę .
Basiu wszystkiego dobrego ,pamiętaj nic nie trwa wiecznie problemy też .Nie poddawaj się .
Jest taki dzień kiedy promienie słońca świecą tylko dla nas ,dla nikogo innego,ja tez na taki czekam i wiem,że tak będzie.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Basiu,czy mogłabyś to stwierdzenie przybliżyć.Nie znam początkowej trasy tego pociągu,bo nim nie jechałam,a teraz wsiadłam i dowiaduję się ,że trasa nie ta?????
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Zycze Ci duzo siły, pogody ducha, wytrwałości i duzo słoneczka na Twej drodze.
-
forumowicz
W czasie kiedy ja dołączyłam, rozmowy na forum miały charakter merytoryczny. Dzisiaj jest to bardziej GG, skupiające wielu dyskutantów naraz, często mówiących niezbyt kulturalnie. Są też zakulisowe plotki, które powstają m.in po spotkaniach w realu. Wg mnie nie jest to właściwy kierunek. Takie jest moje odczucie. Forum tworzą ludzie, tylko tyle ... Pozdrawiam
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Basiu..dasz radeBasia Olsztyn pisze:Jeśli Admin pośpi do południa, dobije 1000 jeszcze dzisiaj,