WitamBasia Olsztyn pisze:Witaj Alice![]()
W czasie kiedy ja dołączyłam, rozmowy na forum miały charakter merytoryczny. Dzisiaj jest to bardziej GG, skupiające wielu dyskutantów naraz, często mówiących niezbyt kulturalnie. Są też zakulisowe plotki, które powstają m.in po spotkaniach w realu. Wg mnie nie jest to właściwy kierunek. Takie jest moje odczucie. Forum tworzą ludzie, tylko tyle ... Pozdrawiam
Nie było okazji poznać się w realu , jednakże w Pani wpisie JEST bardzo dużo prawdy .
Również postanowiłem Ograniczyć swe wpisy , aby niejednokrotnie nie musieć tłumaczyć się z ..
Pani Basiu likwidacja czy odejście Nic nie da bo zostanie zawsze to ...
Wszak na Forum są ludzie z którymi można wymienić poglądy porozmawiać etc
Zdaję Sobie sprawę ,że w obliczu walki ktorą Pani dziś toczy -każdy argument nie przemówi .
Mama
To osoba kiedy jest niezbyt Ją szanujemy czy poświęcamy Jej Uwagę ,ale MAMA jest Najważniejsza w Życiu Każdego z Nas Mam Wielki SZACUNEK ,że Chce Pani Pomóc MAMIE w tych trudnych dniach -Sam Bardzo by chciał Moc kiedyś być podobnym do Pani RESPEKT
Pani Basiu zapewne portal Nasze Sanatorium będzie jeżeli Pan Administrator go będzie chciał administrować trwał bardzo długo zapewne będzie wiele Zmian Osób tutaj piszących ,ale wydaje Mi się ,że ZAWSZE można dla swego odprężenia poczytać sobie i Być na Tym Forum
-darek