oczekiwanie na przydzial
-
tanare
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 06 kwie 2014 19:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
oczekiwanie na przydzial
Re: oczekiwanie na przydzial
Możesz dostać na dniach skierowanie. Taki mały nr i nie masz jeszcze przydziału to wyjątkowe szczęście.Ja miałam przy 9000 i przyznane skierowanie.Więc masz szczęście i dostaniesz w samo lato.Udanej rehabilitacji życzę.tanare pisze:czekam na przydzial 25 miesiecy moj numer ponad 600,przy jakim numerze moge sie spodziewac przydzialu, aby ewentualnie cos zaplanowac,glownie chodzi u wizyty lekarskie.
-
forumowicz
Wejdż do działu "Kolejka do sanatorium" i tam wszystkiego się dowiesz. Pozdrawiam.
ŚLĄSKI - NFZ kolejka --poszukaj taki temat i czytaj.
- Atja
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 18:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
Dla Ciebie lepiej, bo będzie piękna pora roku...
Życzę powodzenia i miłego pobytu
Atja
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Witajtanare pisze:czekam na przydzial 25 miesiecy moj numer ponad 600,przy jakim numerze moge sie spodziewac przydzialu, aby ewentualnie cos zaplanowac,glownie chodzi u wizyty lekarskie.
... moim zadaniem to zależy od NFZ z jakiego woj. ja czekałam ponad 15 miesięcy i nr miałam 86 - z tym że wyjazd dopiero 31.05 - pozdrawiam
U was chyba są zdrowi ludzie-a tak serio ...byłam w sanatorium z dziewczyną z Lublina,czekała na wyjazd 18 msc.Ja ,po 18 msc miałam weryfikację i czekanie kolejne miesiące.Ąż dobrnęłam do 22 msc.Teraz już u nas czeka się ponad 26 msc.Beataa2702 pisze:Witajtanare pisze:czekam na przydzial 25 miesiecy moj numer ponad 600,przy jakim numerze moge sie spodziewac przydzialu, aby ewentualnie cos zaplanowac,glownie chodzi u wizyty lekarskie.![]()
... moim zadaniem to zależy od NFZ z jakiego woj. ja czekałam ponad 15 miesięcy i nr miałam 86 - z tym że wyjazd dopiero 31.05 - pozdrawiam
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Staż sanatoryjny: 5
- asia13
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
- Staż sanatoryjny: 6