oczekiwanie na przydzial

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: oczekiwanie na przydzial

Post autor: Atina »

U nas w NFZ pomorskim do niedawna czas oczekiwania był 13-15 m-cy ,a teraz znajomi dostają powiadomienia ,że już 15-17 m-cy niedługo i nasz będzie czekać weryfikacji tak jak w innych województwach :(
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Porównywać numerki można z danego NFZ, bo trudno porównać kolejkę z mazowieckiego z innym województwem np. podkarpaciem. Dostałam niedawno przydział z nr 22 tys. Mazowieckie.
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

Bietka pisze:Porównywać numerki można z danego NFZ, bo trudno porównać kolejkę z mazowieckiego z innym województwem np. podkarpaciem. Dostałam niedawno przydział z nr 22 tys. Mazowieckie.
witaj Bietka :kwiat:
... szczerze powiem że ja to jakoś nie mogę ogarnąć myślowo tych przydziałów , weryfikacji i innych tych zakichanych pierdoł związanych z wyjazdem do sanatorium - ja po złożeniu wniosku w grudniu 2012 doznałam szoku nr miałam ponad 25 tys i juz mi się odechciało wyjazdu bo ten wyjazd przydał by mi sie rok temu a skierowanie było wypisane do szpitala uzdrowiskowego a nie do sanatorium, ale Pan /Pani dr w NFZ wie lepiej po przeczytaniu albo i nie jakiegoś papierka na ile jestem sprawna żeby pokonać 550 km i cztery przesiadki z Zamojszczyzny aby dotrzeć do celu w sobotę - to też jest dla mnie problem - i tak to jest moje kochane Panie - cierpliwości i zdrowia życzę :)
ODPOWIEDZ