Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich Mam pytanie czy jeszcze kogoś ZUS zesłał do Osieczka jadę z woj. Łódzkiego milo będzie jechać z kimś Bardzo proszę o kontakt monia [email].pl Pozdrawiam
To wspólczuję tego wyjazdu ,chyba że masz zalecone inchalacje z oprysków chemicznymi środkami drzem.Po zatym to wieeeeeelka dziura umieszczona w sadach a do najbliższego sklepu jest ok 1km.chyba że lubisz takie piesze wycieczki .Mimo wsszystko życzę miłego pobytu ,tam to Zus pewnie wysyła za karę a i przyszykuj kasę na opłatę parkingową i za telewizor.tak po 150zl. za turnus
Witam wszystkich. Skazanych na osieczek w samym środku lata 30 06 mnie też tam zesłał tylko co tam robić jestem z Augustowa gdzie wszędzie jest jakaś woda a tam szczere pole oby ekipa fajna się zebrała a jak ktoś z Podlasia tam jechał dajcie znac moze zarganizuiemy jakis transport 887153055
Będzie to moje już 4 sanatorium i z 2 byłm bardzo zadowolona .Grunt to fajne towarzystwo Jak są fajni ludzie to może być i dziura a będzie fajnie ,ale to mam czarne myśli niestety i jestem załamana. A ty po raz pierwszy jedziesz do sanatorium?