Duszniki Zdrój Jan Kazimierz

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
valeri
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 maja 2013 21:29
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Duszniki Zdrój Jan Kazimierz

Post autor: valeri »

zakładam nowy wątek, bo Duszniki są zapomniane. Mało informacji w necie na ten temat. Proszę o kontakt osoby wyjeżdżające w dniach 17/04-08/05. Ja wyjeżdżam z po dłuuugim oczekiwaniu na skierowanie i będzie to mój pierwszy wyjazd
forumowicz

Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz

Post autor: forumowicz »

Witaj valeri :D
Również w tym samym czasie wyjeżdżam do Dusznik ale do sanatorium Chopin. To jest tuż obok. Jestem z Poznania. Wyjeżdżam już 16.04. Niestety nikt chyba stąd nie jedzie, bo zainteresowanie małe. Z tego co się już zorientowałam, to Jan Kazimierz jest o wysokim dość standardzie czego nie można powiedzieć o Chopinie. Zazdroszcze Ci już że lepiej trafiłaś(eś). A więc napewno spotkamy się już na miejscu. I raczej to jest nieuniknione, bo na zabiegi i na jadalnię będę chodziła do Was.Też jadę po raz pierwszy. A Ty skąd jesteś? :kwiat:
Mada64
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 21:09

Post autor: Mada64 »

Bylam rok temu w Dusznikach Zdroju jestem bardzo zadowolona.Super zabiegi duzo do zwiedzania Papiernia,Mozeum czaszek.I codziennie dancingi w Parkowej wogole bylo super.Basen,sala gimnastyczna,piekna stolowka i dobre jedzenie.Codziennie sprzataja pokoje i zmieniaja reczniki.Pokoje super wyposazone lodowka,szklanki,talerzyki,radio,telwizor za ,ktory trzeba zaplacic,czajnik.Zycze milego wypoczynku :D
Baska52
Na forum od: 30 mar 2014 19:34

Post autor: Baska52 »

Byłam 4 lata temu w Dusznikach i miałam tę przyjemność mieszkać w Kazimierzu było super wszystkie zabiegi na miejscu wystarczy zejść na dół . Na przeciwko budynku Dyskoteka tez super miejsce a parkieto-terapia jest najlepsza! :D Życzę miłego wypoczynku!
valeri
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 maja 2013 21:29
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: valeri »

witam serdecznie i dziękuję za wszystkie opinie, tym bardziej że są pozytywne.
Do "milusińska" - ja jestem z Gliwic, do sanatorium wyjeżdżam 17/04 - mam nadzieję, że się poznamy w Dusznikach :)
forumowicz

valeri pisze:witam serdecznie i dziękuję za wszystkie opinie, tym bardziej że są pozytywne.
Do "milusińska" - ja jestem z Gliwic, do sanatorium wyjeżdżam 17/04 - mam nadzieję, że się poznamy w Dusznikach :)
Valeri :D to niewielka miejscowość więc napewno wpadniemy na siebie :kwiat:
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Przygotujcie się na opłatę klimatyczną gdzieś około 73,50.Pobierają w szpitalu Jan Kazimierz Pawilon A.Bezprawnie??????????
forumowicz

bogjan pisze:Przygotujcie się na opłatę klimatyczną gdzieś około 73,50.Pobierają w szpitalu Jan Kazimierz Pawilon A.Bezprawnie??????????
Witaj bogjan
Na skierowaniu które otrzymałam z NFZ jest punkt, cyt. "Za okres pobytu na leczeniu uzdrowiskowym może być pobierana opłata miejscowa, której wysokość w poszczególnych uzdrowiskach jest zróżnicowana jednak nie może być wyższa niż 4,26zł dziennie".
Dzwoniłam tam i pobierają 3,50 za dobę. Zostałam o tym poinformowana więc uważam to za normalne, niewiedziałam że jest to niezgodne z jakimiś przepisami. Jestem przygotowana na tą opłatę i trudno. Zapłacę.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

milusinska pisze:
bogjan pisze:Przygotujcie się na opłatę klimatyczną gdzieś około 73,50.Pobierają w szpitalu Jan Kazimierz Pawilon A.Bezprawnie??????????
Witaj bogjan
Na skierowaniu które otrzymałam z NFZ jest punkt, cyt. "Za okres pobytu na leczeniu uzdrowiskowym może być pobierana opłata miejscowa, której wysokość w poszczególnych uzdrowiskach jest zróżnicowana jednak nie może być wyższa niż 4,26zł dziennie".
Dzwoniłam tam i pobierają 3,50 za dobę. Zostałam o tym poinformowana więc uważam to za normalne, niewiedziałam że jest to niezgodne z jakimiś przepisami. Jestem przygotowana na tą opłatę i trudno. Zapłacę.
Skierowanie jakie szpitalne w ramach druku L-4 na zwolnieniu,czy sanatorium uzdrowiskowe za częściową opłatą za standart ,łazienka,pokój 1-osobow. TV itdddd.
forumowicz

Witaj bogjan
Dzwoniłam tam i pobierają 3,50 za dobę. Zostałam o tym poinformowana więc uważam to za normalne, niewiedziałam że jest to niezgodne z jakimiś przepisami. Jestem przygotowana na tą opłatę i trudno. Zapłacę.[/quote]
Skierowanie jakie szpitalne w ramach druku L-4 na zwolnieniu,czy sanatorium uzdrowiskowe za częściową opłatą za standart ,łazienka,pokój 1-osobow. TV itdddd.[/quote]
Sanatorium uzdrowiskowe w ramach urlopu. Ale jestem w Chopinie. Wiesz może coś na temat tego obiektu? Napisz mi proszę.
ODPOWIEDZ