Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze:Margot bo ja jestem ranny ptaszek....tylko nie wiem po co !!!
Atina ja też , tylko że ja wiem po co
Siła wyższa gryzie za nogę i wolę już iść grzecznie na dwór niż sprzątać
A jamniki to dosyć uparte stworzonka , no może inaczej - to psy , które mają charakter
jamniki uparte i strasznie krzykliwe .mam dwa jeden za ścianą drugi piętro wyżej . jak by je ze skopry obdzierali kiedy wlasciciele ida z nimi na spacer . cała klatka na baczność czy 7,00 czy 22,00 Pieski typowo do domku wolnostojacego
Margot to nie do końca jest tak Mówi się o nich,że psy dzielą się na rasy i.....jamniki
Oj mają te charakterki,mają.No ale ponoć właściciele dopasowują sobie rasę psa do siebie
Alice akurat ten przypadek dopasował-a i podporządkował-a właścicieli perfekcyjnie do swoich wymagań
Sztani to jest jamnik długowłosy więc nie jest tak krzykliwy jak gładkowłosy , ale potrafi poinformować , że jest
Dobrze , że nie mamy sąsiadów nad sobą i pod sobą
Alice pisze:Margot to nie do końca jest tak Mówi się o nich,że psy dzielą się na rasy i.....jamniki
Oj mają te charakterki,mają.No ale ponoć właściciele dopasowują sobie rasę psa do siebie
Alice ale istnieje również podział właścicieli na dwie grupy
Jedni przyznają się do tego , że jamniki śpią z Nimi , a drudzy się nie przyznają ...
trzeciej opcji nie ma