Amer Pol Polanczyk

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2012 13:52

Amer Pol Polanczyk

Post autor: kaka »

Jade 26 maja do Amer polu bede tam po raz drugi wiec jak ktos chce cos wiedziec sluze rada i informacja no i o Polanczyku takze
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękowano: 1 raz

Re: Amer Pol Polanczyk

Post autor: sztani »

Witaj . napisz po prostu swoje spostrzeżenia ,uwagi. Sprawy warte dla innych kuracjuszy ,nie daj sie prosić Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Przyłączam się do prośby. Napisz swoje wrażenia z pobytu, być może wybiorę właśnie to sanatorium, jeśli oczywiście będę mogła. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

kaka pisze:Jade 26 maja do Amer polu bede tam po raz drugi wiec jak ktos chce cos wiedziec sluze rada i informacja no i o Polanczyku takze

Witaj :kwiat:
Byłam tam w maj-czerwiec 2012.Pogoda boska była i nie ukrywam że troszkę zazdroszczę.Chciałam w tym roku ale dostałam Szczawnicę.
Pozdrawiam i udanego pobytu :kwiat: :kwiat:
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2012 13:52

Post autor: kaka »

Kochani moze jakies szczegolowe pytania bo opisac wszystko jest trudno. Moge tylko powiedziec jedno uwielbiam Polanczyk.
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Witaj Kaka, mnie interesuje sam Polańczyk ponieważ jadę do innego ośrodka. Chciałabym wiedzieć czy jest gdzie pójść na spacer, kawkę itp :kwiat:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

nika731207 pisze:Witaj Kaka, mnie interesuje sam Polańczyk ponieważ jadę do innego ośrodka. Chciałabym wiedzieć czy jest gdzie pójść na spacer, kawkę itp :kwiat:
Witaj :kwiat:
Polańczyk choć niewielki to knajpka na knajpce,cukiernia,sklepy,apteka.
W zakapiorze było karaoke chyba w środy.
Warto wypożyczyć rowerek wodny i popływać po Solinie. Ja wypożyczałam rowerek na przystani obok takiego statku "TRAMP" się nazywał.Bardzo fajny bosman i dawał zniżki stałym bywalcom.
Oczywiści warto zajrzeć na zaporę po drugiej stronie jak ktoś lubi spacerować można szlakiem przez las a jak nie to autobusem w 10 minut a tam przeróżne pamiątki i kawusia.
Pozdrawiam i super wypoczynku życzę :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Dzięki za informacje :kwiat:
henryk44
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 17:20
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: henryk44 »

Dzięki za wszystkie informacje.Jadę tam od 5-maja i postaram się opisac moje wrażenia.Pozdrawiam całe grono forumowiczów!
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

Nic dodać nic ująć...tylko...''ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ''?!!!!!!Znam Polańczyk ...już Tobie zazdroszczę....byłam w Dedalu w maju 2012 roku....ale...wrócę tam jeszcze wrócę!!!!!!!
ODPOWIEDZ