Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja tak trochę z niedowierzaniem o tych słodkościach, bo akurat w Krynicy przeżyłam horror jeśli chodzi o współtowarzyszki.Raz byłam z alkoholiczką z bardzo zaawansowaną chorobą, a potem z babcią po 80 (miałam wtedy 48 lat), bardzo zacofaną i cały czas obrażoną ,że sie z nią nie zaprzyjaźniłam. Mieszkałam wówczas w Nowym Domu Zdrojowym w ohydnym pokoju (6m kiedyć był magazynkiem), mimo że na holu były marmury i piękne dywany i inni mieli całkiem przyzwoicie. Za tydzień jadę do Continentalu i aż drżę żeby historia sie nie powtórzyła, choć ostatnio szczęście mi w tym względzie dopisywało.
Poza tym nie wyobrażam sobie abym teraz na to pozwoliła.
życze pogody, nie tylko na zewnątrz.
Biet ka
Hm, czyli 409 jeśli będzie wolny (jogurciki będę mrozić). Mam nadzieję ze nie trafię na babcie 80 (zresztą jak z jajem to 80tki fajne są kobitki), bo podobno do sanatorium zus takie nie przyjeżdżają (od dawna na garnuszku zus- więc nic z nich nie wyciągną ) nie to co my młodzi-piękni, jeszcze składeczki opłacać będziemy.
sesill to dobrze że nie narzekasz miejmy nadzieję ze dalej będzie ok a twoja dobra passa "przejdzie"na mnie
pozdrawiam
Hej, nie ma tu tak zwanego KO, i nikt o wieczorku nawet nie wspomina Większość lokali w remoncie, jedynie Hawana jest już na obrotach, jak się sami ze sobą nie zapoznamy na oficjalne poznanie nie ma szans Pozdrawiam
Na pewno sie zapoznacie, Myślę, że ludzie sa super. Czy pijalnia już jest otwarta po remoncie?. Co do lokali to mam nadzieję, ze do lipca (ja mam tam pobyt) wszystkie lokale będą juz po remoncie
sesill pisze:Hej, nie ma tu tak zwanego KO, i nikt o wieczorku nawet nie wspomina Większość lokali w remoncie, jedynie Hawana jest już na obrotach, jak się sami ze sobą nie zapoznamy na oficjalne poznanie nie ma szans Pozdrawiam
Wystarczy raz skorzystać z wyprawy na ognisko bryczkami i po pierwszej flaszeczce wszyscy są zorganizowani i zaprzyjaźnieni.Najlepszy KO-wiec jest u woźniców pod siodłem.Taki na 55% Z Łącka pochodzi
Witam:)
Jadę do Krynicy,do ośrodka Beskid .Turnus 8-30 sierpnia 2014 ze skierowania ZUS.
Jeśli ktoś ma skierowanie na ten termin również,proszę o kontakt.
Pozdrawiam.