Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Alice pisze:Wystarczy raz skorzystać z wyprawy na ognisko bryczkami i po pierwszej flaszeczce wszyscy są zorganizowani i zaprzyjaźnieni.Najlepszy KO-wiec jest u woźniców pod siodłem.Taki na 55% Z Łącka pochodzi
Alice ale 55% to nie teraz bo nie ma gruszek , a tyle ma oryginalna gruszkówka
Witam.Miło zauważyć że forum o BESKIDZIE ożywiło się. Przed wyjazdem byłem nico przerażony mnogością negatywnych opinii o tym ośrodku.Po kilku dniach pobytu stwierdzam że da się wytrzymać pod warunkiem że posiada się szeroki margines tolerancji i umiejętność przymykania oczu. Jednym słowem nie jest źle Krynica rekompensuje wszystko. Jedzenie nawet "zjadliwe" ilości nie komentuję.Szef kuchni potrafi też błysnąć dobrym humorem - dzisiaj w menu na obiad jest udziec pieczony, na talerzu okazało się że "dawcą" udźca jest anemiczny kurczak (a mnie uczono że winien to być zwierz duży i mieć minimum cztery nogi)ale nie bądźmy drobiazgowi wszak "nikt nie jest doskonały ". Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy
Marylka 1 napisz proszę czy miałaś możliwość wyboru sanatorium ? Jeśli tak to jakie Ci miejscowości zaproponowali ? Też jestem ze świętokrzyskiego i oczekuję na komisję. Pozdrawiam