Jelenia Góra 29 maj

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kazik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2012 14:15
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Jelenia Góra 29 maj

Post autor: kazik »

Witam. Jestem pewny że Ci się spodoba pobyt na kuracji w Domu Zdrojowym. W internecie jest dużo na temat sanatorium, jak i Cieplic.
[]
Wieczorami też można się rozerwac :Lalka ,Pałac Zdrojowy.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2012 00:50 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto linki
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Tak jak napisał Kazik jest gdzie potańczyć: Lalka, Zdrojowy.
Dla mnie jednak Zdrojowy to trochę czas zatrzymał się w latach '8o, fajnie jest też w Polonii, choć wchodzi się tam jak do jakiejś mordowni ale muzyka jest OK( ostatnio zmienił się tam właściciel) :o :o , Kaspar - bardzo kameralnie.
pozdrawiam
grażka55
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2012 17:04

Post autor: grażka55 »

Witam serdecznie.Dzięki za słowa otuchy ,czuję się lepiej :D jak wrócę to napiszę jak było :D :D Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Grażka55
W DZ jest basen, jeśli będziesz miała i lubisz wodne kuracje to koniecznie weź odpowiedni strój. W DZ jest też grota solna. Co do pokoju to jedynki są raczej dla tych z ZUS lub tych, którzy wcześniej przyjeżdżają, dla pozostały zostaje to co zostaje.
Niedaleko DZ jest punkt informacji turystycznej, który ma całą masę różnego rodzaju wycieczek. Poza tym można również zapisywać się na wycieczki np. w sanatorium Agat. Oferta bardzo bogata.
Co do spacerów po okolicy to polecam park Norweski i Zdrojowy - jest już podobno po remoncie, Chojnik i oczywiście wały z pięknym widokiem na Karkonosze i Śnieżkę.
pozdrawiam :D :D
Czekam na wrażenia po powrocie.
grażka55
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2012 17:04

Post autor: grażka55 »

Witam.Bardzo lubie basen i zabiegi wodne,ja jedynki nie biorę bo nie lubie być sama ,ja jadę z NFZ ale mam turnus 28-dniowy,myślałam że ZUS są cztero-tygodniowe turnusy,a jednak nie tylko.Jak się dowiedziałam to byłam zrozpaczona ,bo to się załapuje na tydzień drugiego turnusu.Teraz po tak miłych słowach jestem spokojna. :D Dzięki bardzo i pozdrawiam :D :D :D :D :D :D
ODPOWIEDZ