Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
administrator pisze:Oj zgadza się. List na papierze w papierowej kopercie to bylo coś! Często pachniał ukochaną kobietą lub można było znaleźć jakiś dodatek w postaci zasuszonego kwiatka czy listka...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie szczególnie tych piszących jeszcze na papierze
Adminie do dzisiaj mam zachowany i ususzony kwiatek jaki dostalam od męża ...lat ...eści..pokruszony,ale jest..juz nie pachnie tak jak kiedyś,ale pamietam chwilę jak go dostalam tak jakby to bylo wczoraj...
A pachnial Przemyslawką..bo wtedy nie było innej wody po goleniu
Wiecie a mnie się coś przypomniało ...aż serce mocniej zabiło ...jak byłam w szkole średniej to byłam w internacie i tam poczta przynoszona była do szkoły i rozkładana na takim szerokim parapecie zawsze z daleka było widać ręcznie robioną kopertę ...a jak pięknie pisał a dziś skrobią te sms i za chwilę już ich nie ma ...ale też cieszą
malgorzatas pisze:Ja też lubię zapach dobrych perfum.. dla mnie moze być..nawet ten Dunhill Desire Red zgadzam sie na wszystko...
Mi wystarczy dla mnie Kenzo
Małgoś temat damskich ,, przyjemności " przed nami