Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
malgorzatas pisze:Raczej malo jest ludzi co lubią te perfumy..to KENZO lubię slodkie zapachy..do świąt mi nie starczy
Ja lubię...
Degustacja... no kiedy...
No... chyba przed Świętami... bo jak ma nie wystarczyć... to co będę degustował...
Uwielbiam dotykanie zapachu... ... na połoninie...
malgorzatas pisze:Raczej malo jest ludzi co lubią te perfumy..to KENZO lubię slodkie zapachy..do świąt mi nie starczy
Ja lubię...
Degustacja... no kiedy...
No... chyba przed Świętami... bo jak ma nie wystarczyć... to co będę degustował...
Uwielbiam dotykanie zapachu... ... na połoninie...
Prezesie już masz chętne osoby do degustacji....nic tutaj po mnie..wszędzie mnie wygryza
Ja odpadam w przedbiegach,bo jako osoba dynamiczna preferuję świeże zapachy.
Mój ulubiony to
Jesus Del Pozo Duende
A to mała jego charakterystyka
Ten zapach jest czysty, świeży. Jest to emocjonalne połączenie owocowo-kwiatowych zapachów, które zabiorą Cię do tajemniczego ogrodu, w którym poczuć można cytrusy, owoce i jaśmin. Po krótkiej zadumie zaskoczy Cię delikatny zapach drzewa sandałowego.
malgorzatas pisze:upss...to mnie Prezes zaskoczyl...więc trudno..bedę się musiala obejść smakiem ..z tą degistacją
kurier nie dojedzie i nie dowiezie z Francji
Nie przejmuj się Małgorzats..., opowiesz mi o tym zapachu...