Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:Wiesz co Zorro, zastanawiam się gdzie Ty się uchowałeś. Taki romantyczny, rzeczowy i etc.
Jestem mile zaskoczona i troszkę "zazdraszczam" Twojej kobiecie
Dziękuję Ewasz..., no taki już jestem
Próbowałem się tak reklamować (niepotrzebnie) i dostałem po nosie..., nawet wieszać mnie chciano... a recenzje mnie speszyły...
Skromność nie pozwala na więcej... to już granica...
Bardzo cenię sobie Twoje słowa...
teśka pisze:Z pewnością zapach nie jednej (jednemu) z nas przysłonił wzrok. Bo czy nie jest tak, że kobieta lub mężczyzna o przeciętnej urodzie a zniewalającym zapachu, potrafi nieźle zawrócić w głowie? Przykuć naszą uwagę, pobudzić wyobraźnie? Czyż tak nie jest?
Pozdrawiam
Myślę, że tak nie jest...
Nie zapach, nie szata, nie oprawa... to tylko dodatki...
To mija..., to znika, to się niszczy...
Zostaje COŚ, czego nie da się ująć w słowa...
Skąd bierze się tęsknota... skąd pragnienie...
Nie dla zapachu się angażujemy..., przecież możemy go sobie kupić...
Szukamy wartości..., których kupić nie można, załatwić też nie można... można je zdobyć..., zabiegać o nie, cenić je... i tęsknić i pragnąć...
Ale z trwałością jest jak z zapachem... jeśli jest to jest... a jak już nie ma... to co
Pisałem o zapachu pamięci, o emocjach i przywiązaniu, o tym co w duszy...
W zupełności się zgadzam Zorro. Ale to o czym napisałeś, wymaga czasu, poznania,akceptacji wad, docenianiu zalet i .... Pierwsze wrażenia często bywają zgubne, ale niestety, chyba taka nasza natura, że je odczuwamy
Kochani do nie których postów odniosę sie troszeczke potem ,a to z tego powodu ,ze mam u siebie wnuczkę . Ona jak kazda Kobieta wymaga szczególnej uwagi
A ja myślę,że przy pierwszym słowie,geście,kontakcie coś zaskakuje....lub nie.
Jak zaskoczy to szukamy więcej,chcemy więcej,zapamiętujemy więcej.To coś jest od początku,ale może nam umknąć lub dać się zapamiętać.I wtedy są emocje,wtedy pragnie się i tęskni....Pamięć emocji nie zawiedzie jak zapach,który się ulotnił.Ja tak to przynajmniej czuję.