BIURO ZARZĄDU KWA

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Re: BIURO ZARZĄDU KWA

Post autor: nika7 »

A ja czuję zupełnie inaczej , o emocjach często po czasie zapominam , ale zapach zostaje w mojej pamięci , po prostu mam szczególnie wyczulony nos :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

No jestem wolnieszy (wnuczka odebrana) . otóż powiem tak . jest to prywatna sprawa jakich perfum się używa . tak jak prawie nie znam kobiet ,które się choć trochę nie malują . Dla jednego jest to szpan dla drugiego dobre samopoczucie .Bo tak myśle perfumy kupujemy dla siebie a nie dla kogoś (chyba ,ze prezent i znajac gust osoby choć czesto nie trafiamy)Kobieta jak jest zadbana ,z makijażem tez pewnie sie lepiej czuje sama dla siebie . Nie znam przypadku podrywania na perfumy,czy zauroczenia .czy sie pryska " Prastarą "czy inną wodą to kazdego prywatna sprawa. Dodam ,ze idac do pracy nie wylewam na siebie drogich perfum ,wystarczy poranny prysznic ;) I to tyle
P.S Nie znosze bajeru ;)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

W czasach swojej młodości ;) wyjeżdżałam do Norwegii celem zarobienia większych pieniążków. Moim pracodawcą był niewyględny Pan, chodzący w gumofilcach i niewyszukanym ubranku. Ale.... przepięknie pachniał. I to było jego "coś", co początkowo stawiało go w innym świetle niż wizerunek. Dopiero bliższe poznanie kreowało jego osobowość, więc nie wmawiajcie mi proszę, że zapach jest ulotny i nie ma znaczenia.... Wg mnie w pierwszej chwili poznania bardzo duże. Ale takie jest moje zdanie, choć też mogłabym pięknie i górnolotnie pisać jakie to ważne są inne atrybuty prócz zapachu... Pozdrawiam wszystkich mających nos i tych, którzy mają tylko oczy i serce :kwiat: ( Serca chyba też mi nie brakuje ;) )
Awatar użytkownika
zorro
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 sty 2014 07:00
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: zorro »

margot pisze:Widze , że coś jest o zapachach :D ja lubię zapachy , ale nie wiem o co chodzi :? zaraz poczytam :P
Miałam gościa i jestem do tyłu :roll:

:?: :?: :?: z powodu gościa... :lol: :lol: :lol: to do tyłu... :lol:
Zapach to sygnał odbierany jednym ze zmysłów... (chociaż niekoniecznie jednym), jak kto lubi... bo można posmakować... i też zapamiętać... :lol:
Resztę musisz doczytać... :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Zapach również ma znaczenie,ale czym wytłumaczysz fakt,że ten sam zapach dla dwóch osób jest różny...jednemu się cudownie kojarzy,innemu wręcz przeszkadza?
Weźmy feromony choćby,zapach piżma.....niektórzy wręcz nie znoszą,a dla innych jest to prawdziwy zapach miłości.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie wiem czemu to nie kawa ł ,lubię zapach benzyny( no nie na dluższy czas ale przez chwile ) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

sztani pisze:Nie wiem czemu to nie kawa ł ,lubię zapach benzyny( no nie na dluższy czas ale przez chwile ) :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: mężczyźni tak mają :lol: :lol: a mnie strasznie dusi tak jak wszelkiego rodzaju farby i lakiery :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zgadzam sie z Tobą Alice ale chyba dlatego jest az tyle zapachów perfum . Perfumy nie muszą być drogie aby miały ładny zapach . U mnie duzo uzywa się Avonu w domu . Płyny ,dezodoranty,żele i sa super (bez reklamy)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kiedys mialem Syrenkę zapachu paliwa nie dało sie nie czuć :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
zorro
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 sty 2014 07:00
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: zorro »

sztani pisze:Nie wiem czemu to nie kawa ł ,lubię zapach benzyny( no nie na dluższy czas ale przez chwile ) :lol: :lol: :lol:
Sztani :!: :!:
Jak faceci rozmawiają o zapachach... to benzyna musi być :!: :!:
Podobno prawdziwego faceta musi być czuć potem, koniem, cygarem, whisky... i benzyną... :lol: :lol: :lol: , jak nie ma konia, myje się czasem, jak nie pali cygar, nie pije whisky... :lol: :lol: :lol:
I podobno kobietą..., czego inne nie znoszą... ale inni faceci zazdroszczą... :lol: :lol: :lol:
Ach te zapachy... (pisałeś nazwy i marki... ale nie pamiętam... :lol: :lol: ), niektóre pamiętam... :P (benzyna, koń, cygaro...)
ODPOWIEDZ