Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam uczestniczka turnusu w sanatorium w Dzwonkówce w Szczawnicy od 25 lutego do 18 marca. Jedzonko super! Codziennie domowe obiadki( dwie surówki) a do kolacji zawsze ! drozdzówka wypiekana na miejscu! Rewelacja. Jak tu nie karmino mnie nigdzie! Pani Wiesia to osoba o duzym sercu i wspaniała kobieta! Rehabilitantka i K-O wiec w jednym! Bede wspominac ten pobyt w Dzwonkówce jeszcze długo !
Tak i to już któryś raz od jakichś 20 lat.
Jadę 4 maja do Dzwonkówki tym razem.
Poprzednio zawsze lokowałem się w Nauczycielu jako, że jeżdżę do Szczawnicy prywatnie
to mam ten komfort co do terminu i lokalizacji.