KRYNICA- BESKID

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Re: KRYNICA- BESKID

Post autor: marylka1 »

Aga, trzymam kciuki, będzie ok. na pewno trafisz na super lekarza :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

agalew pisze:Sesil ... czyli taki taki diabeł straszny jak go niektórzy wymalowali :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: . Każdy ma inne oczekiwania. ;) . Cieszę się, że jesteś zadowolona, oby tak dalej. Życzę skutecznej rehabilitacji, super towarzystwa i mnóstwo słoneczka :kwiat: . Pozdrawiam :D
Agalew byłam rok temu i to opisałam Sesill co potwierdza w swoich opisach ...czyli nie jest źle , ale nikt nie brał pod uwagę moich postów tylko posty osób , które pojawiają się na chwilę , na raz ...i cisza ...jaka jest wiarygodność tych opinii :?: dla mnie żadna . Sesill określiła to najlepiej jak można - tam sie przebywa tylko 24 dni :kwiat: :kwiat: :kwiat:
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

No właśnie, tylko 24 dni :D :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Dzięki marylka1 :D
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17

Post autor: Lewek »

Margot Tobie również podziękowanie. Piszę do Ciebie na PW :D . Pozdrawiam
Limoni
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2014 10:21
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Limoni »

Witamy, jesteśmy w Beskidzie od paru dni i szczerze to dla nas rewelacja. Mamy pokój z balkonem, wyremontowany, meble typowo hotelowe,w całkiem dobrym stanie, lodówka, nawet deska do prasowania( ale nie w każdym pokoju tak jest), łazienka czysta, okna szczelne, ciepło w pokoju, tv płatny 30 zł /osoba, internet 2 zł/ dzień i chodzi ok. Baza zabiegowa, całkiem nowa , no może by się przydało odświeżenie sali do gimnastyki, ale to szczegół. Basen jest w Continentalu i prawie każdy może mieć jeśli chce, wożą nas busem tam i z powrotem. Posiłki , no cóż ja tam jestem najedzona, nie jest to hotel 5* wiec nie narzekam. Niestety nie ma tu żadnej kawiarni i jeśli ktoś chce to musi iśc na miasto, ale powrót musi być o 22.00 bo są kontrole( czasem) Brak jakiejś pralni- pralki, jest tylko miska w pokoju. Pozdrawiam,
betina46
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2013 00:13
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: betina46 »

który masz nr pokoju?
Limoni
Kuracjusz
Kuracjusz

pokój 302 ma lodówkę i chyba 313 i 310, ja dzwoniłam przed przyjazdem żeby zarezerwować i się udało. Najlepiej przyjechać z samego rana to mniejsza kolejka do zameldowania, a trwa to sporo czasu. Ja byłam przed 8 rano i kilka osób już czekało. Dzień można zacząć już od śniadania w dniu przyjazdu.
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Gosica33 »

A kiedy dzwoniłaś? dzień przed wyjazdem?
Limoni
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzwoniłam zaraz jak dostałam skierowanie, ok miesiąc wcześniej
ODPOWIEDZ