Świeradów Zdrój "Alma 1"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
arek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 kwie 2012 14:45

Świeradów Zdrój "Alma 1"

Post autor: arek »

Jeżeli ktoś z państwa był w tym ośrodku bardzo proszę o opinię (warunki noclegowe,wyżywienie i rehabilitację).
Awatar użytkownika
seti36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2009 18:09
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 4 razy

Re: Świeradów Zdrój "Alma 1"

Post autor: seti36 »

Witaj .
w Świeradowie Zdroju byłem 3 lata i też miałem zakwaterowanie do Domu Zdrojowego ,ale w recepcji dostałem kwaterunek w Wiktorii.Tak że w recepcji się dowiesz gdzie Cię zakwaterują.Jedzenie tak byś za bardzo nie przybrała na wadze ,zabiegi są część w Domu Zdrojowym a na inne trzeba dochodzić.Jak trafisz na pogodę to super jest gdzie spacerować a i wycieczki też są fajne,polecam Skalne miasto, Pragę. A jak będziesz miała własny środek transportu to samemu można zwiedzać Karpacz, Śnieżkę, świątynię Vang i polecam jezioro pod zamkiem Czocha.Jeszcze nie polecam zabaw w Domu Zdrojowym .Życzę udanego pobytu i dużo słoneczka no i miłego towarzystwa :)
arek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 kwie 2012 14:45

Re: Świeradów Zdrój "Alma 1"

Post autor: arek »

Dzięki za odzew,ale ja nie jadę do Domu Zdrojowego tylko do obiektu pod nazwą Alma 1. Moi znajomi jadą prywatnie więc chyba nie będą odsyłani do innego obiektu. Jestem zainteresowany konkretnie Almą 1.
ODPOWIEDZ