ZNP Ciechocinek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
magbar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2010 11:08

ZNP Ciechocinek

Post autor: magbar »

Proszę o informacje na temat sanatorium ZNP Ciechocinek. Wybieram się tam pierwszy raz i interesują mnie wszelkie informacje na ten temat. Może ktoś znalazł jakieś linki ( np. forum) o tym sanatorium , to proszę o przesłanie
kukuska
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 cze 2010 18:46

Re: ZNP Ciechocinek

Post autor: kukuska »

czesc ja tez tam wyjezdzam 9lipca ,ciekawi mnie jak tam jest
magbar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Niestety ja wyjeżdżam dopiero w sierpniu. Więc może ty po powrocie napiszesz chociaż kilka słów
kukuska
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

oki napisze napewno pozdrawiam
kukuska
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

madzia ja miałam 8zabiegów od rana do kolacji ,pokój 3osobowy w opłakanym stanie,rehabilitanci bardzo mili ,gimnastyka bolesna ,pjaństwo i kurestwo wielkie ,niepodobało mi sie pozdrawiam
magbar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję za informację, ale po przeczytaniu ich odeszła mnie ochota na wyjazd.Jakbyś mogła coś więcej napisać o zabiegach i co ewentualnie przydatnego trzeba wziąć ze sobą- gdyż jadę pierwszy raz- byłabym wdzięczna. Pozdrawiam
kukuska
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

dokumentacje leczenia ,ksero oni sami sobie zrobiom,jezeli zwolnienie to musisz ks ubezpieczeniowom lub nip i adres zakładu,ja miałam 2gimnastyki dosc bolesne rozciąganie,zalezy jakie masz schorzenie,lampy miałam,kapiel perełkowom,pole magnetyczne ,masaż suchy miałam od rana rozrzucone do kolacji -pojedz sobie wczesniej moze bedziesz miec pokój 2osobowy-w lepszych stanaxch som 2 ,wez sobie jakis dresik na gimnastyke cos lekkiego i wygodnego -bo wycisk dajom te gimnastyki a takto nie jest zle ja trafiłam na baby rozrywkowe i faceci pijaczynki,byli tez spoko osoby,bedzie dobrze to inny jest turnus ,inni ludzie głowa do góry bedzie fajnie pozdrawiam i trzymam kciuki odezwij sie po powrocie
magbar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję za informacje, trochę podniosłać mnie na duchu. Wyjeżdżam już w przyszłym tygodniu i może jakoś będzie.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ