Lądek Zdrój 18-04-2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Lądek Zdrój 18-04-2014

Post autor: agata-beata »

No teraz to pewnie wszyscy się już pakują na turnus do Lądka. Każdy zajęty ostatnimi sprawami przed wyjazdem. Pewnie są kłopoty z dopięciem pokaźnych waliz .......
Do miłego zobaczenia na miejscu w Lądku. Pozdrawiam wszystkich obecnych i byłych kuracjuszy. Będzie fajnie..............
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07

Post autor: agat »

Agata-Beata
Z tego co mi wiadomo to Bunia i Dolgba już dojeżdżają na miejsce. Co się nie zmieściło w walizki pewnie albo zostało albo paczką wysłane :lol: :lol: :lol:
Przynajmniej firmy kurierskie zarobią. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

agat pisze:Agata-Beata
Z tego co mi wiadomo to Bunia i Dolgba już dojeżdżają na miejsce. Co się nie zmieściło w walizki pewnie albo zostało albo paczką wysłane :lol: :lol: :lol:
Przynajmniej firmy kurierskie zarobią. :lol: :lol:
Łatwo się śmiać z kogoś ale to jest faktycznie problem z tymi walizkami. Połowa zaplanowanych rzeczy musi pozostać w domku. Coraz to mniejsze kupki, coraz więcej ciuchów na bok. Same buciki sporo miejsca zajmują
Awatar użytkownika
dolgba
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 13:53
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: dolgba »

Cześć dziewczyny! My już z Bunią pod kołderką( ale nie jedną).Pozdrawiawy z Przylądka.
Awatar użytkownika
dolgba
Kuracjusz
Kuracjusz

Wszystko jest OK.Grzejnik już gorący, awarię usuwają w oka mgnieniu.Agata -beata zadzwonię jutro .
Bierzcie ciepłe kurtki,choćby miały wisieć na kołku przez 3 tygodnie- na razie jest strasznie zimno.Pozdrawiamy gorąco. pa .DO ZO BA CZE NIA !!
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

dolgba pisze:Wszystko jest OK.Grzejnik już gorący, awarię usuwają w oka mgnieniu.Agata -beata zadzwonię jutro .
Bierzcie ciepłe kurtki,choćby miały wisieć na kołku przez 3 tygodnie- na razie jest strasznie zimno.Pozdrawiamy gorąco. pa .DO ZO BA CZE NIA !!
Siemka dziewczyny, ale jest Wam dobrze, macie już za sobą podróż i zakwaterowanie. A do tego grzeją grzejniki. Żyć nie umierać. Ja w drogę wyruszam jutro. Trzymajcie dla mnie jakieś dobre miejsce. W którym pawilonie jesteście?
No i zamówcie u gazdy dobrą pogodę bo ja jestem straszny zmarzluch. Kurtki zimowej nie biorę najwyżej będę ubierała się na cebulkę lub siedziała przy ciepłym grzejniku z ciepłym piwkiem :lol: :lol: :) Przez pierwsze dni i tak nie będzie żadnych zabiegów bo to okres świąteczny. Do miłego zobaczenia na miejscu. Pa
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Buniu :kwiat: miłe :kwiat: kuracjuszki :kwiat:

Życzę Wam trafionych zabiegów i skutecznej kuracji, super pogody i ekstra towarzystwa :!: :D
Proszę odpoczywać a po powrocie na forum bywać :D
Serdeczności :kwiat:
Awatar użytkownika
dolgba
Kuracjusz
Kuracjusz

Selene pisze:Buniu :kwiat: miłe :kwiat: kuracjuszki :kwiat:

Życzę Wam trafionych zabiegów i skutecznej kuracji, super pogody i ekstra towarzystwa :!: :D
Proszę odpoczywać a po powrocie na forum bywać :D
Serdeczności :kwiat:
Dziękujemy za życzenia. Oby się spełniły.Dolgba, agata-beata,bunia
ODPOWIEDZ