Lądek Zdrój 18-04-2014
- agata-beata
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 mar 2014 13:27
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Lądek Zdrój 18-04-2014
Do miłego zobaczenia na miejscu w Lądku. Pozdrawiam wszystkich obecnych i byłych kuracjuszy. Będzie fajnie..............
Z tego co mi wiadomo to Bunia i Dolgba już dojeżdżają na miejsce. Co się nie zmieściło w walizki pewnie albo zostało albo paczką wysłane
Przynajmniej firmy kurierskie zarobią.
- agata-beata

Łatwo się śmiać z kogoś ale to jest faktycznie problem z tymi walizkami. Połowa zaplanowanych rzeczy musi pozostać w domku. Coraz to mniejsze kupki, coraz więcej ciuchów na bok. Same buciki sporo miejsca zajmująagat pisze:Agata-Beata
Z tego co mi wiadomo to Bunia i Dolgba już dojeżdżają na miejsce. Co się nie zmieściło w walizki pewnie albo zostało albo paczką wysłane![]()
![]()
![]()
Przynajmniej firmy kurierskie zarobią.![]()
- dolgba
- Kuracjusz

- Na forum od: 04 kwie 2014 13:53
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 4
- dolgba
- Kuracjusz

Bierzcie ciepłe kurtki,choćby miały wisieć na kołku przez 3 tygodnie- na razie jest strasznie zimno.Pozdrawiamy gorąco. pa .DO ZO BA CZE NIA !!
- agata-beata

Siemka dziewczyny, ale jest Wam dobrze, macie już za sobą podróż i zakwaterowanie. A do tego grzeją grzejniki. Żyć nie umierać. Ja w drogę wyruszam jutro. Trzymajcie dla mnie jakieś dobre miejsce. W którym pawilonie jesteście?dolgba pisze:Wszystko jest OK.Grzejnik już gorący, awarię usuwają w oka mgnieniu.Agata -beata zadzwonię jutro .
Bierzcie ciepłe kurtki,choćby miały wisieć na kołku przez 3 tygodnie- na razie jest strasznie zimno.Pozdrawiamy gorąco. pa .DO ZO BA CZE NIA !!
No i zamówcie u gazdy dobrą pogodę bo ja jestem straszny zmarzluch. Kurtki zimowej nie biorę najwyżej będę ubierała się na cebulkę lub siedziała przy ciepłym grzejniku z ciepłym piwkiem
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Życzę Wam trafionych zabiegów i skutecznej kuracji, super pogody i ekstra towarzystwa
Proszę odpoczywać a po powrocie na forum bywać
Serdeczności
- dolgba
- Kuracjusz

Dziękujemy za życzenia. Oby się spełniły.Dolgba, agata-beata,buniaSelene pisze:Buniumiłe
kuracjuszki
![]()
Życzę Wam trafionych zabiegów i skutecznej kuracji, super pogody i ekstra towarzystwa![]()
Proszę odpoczywać a po powrocie na forum bywać![]()
Serdeczności