CAŁA PRAWDA O MĘŻCZYZNACH

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: CAŁA PRAWDA O MĘŻCZYZNACH

Post autor: forumowicz »

to chyba normalne,u mnie w domu tez żona zajmuje się takimi przyziemnymi sprawami
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

....normalne bo przecież facet do wyższych celów stworzony ...nieboraczek :roll: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Max pisze:to chyba normalne,u mnie w domu tez żona zajmuje się takimi przyziemnymi sprawami
Max w ramach wdzięczności , że żona jeszcze Ciebie nie odstrzeliła jak kaczkę powinieneś każdego roku na kolanach iść do Częstochowy tylko z Helu a nie z Krakowa zamiast jeździć do Ciechocinka :P
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W Ciechu też woda cieknie ;) widziałam cały czas :shock: chyba się grzybek popsuł ...potrzebny 8-) hydraulik :lol: :lol: :lol: :roll:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

medi pisze:Hmmm ,tak się właśnie zastanawiam do czego może być mi potrzebny mężczyzna (oczywiście prócz seksu :twisted: ) W sobotę zamontowałam nowy dolnopłuk ,musiałam wywiercić dziurkę w kafelkach bo nowy miał inny rozstaw ,dociąć rurkę z jednej i drugiej strony bo by mi się kran od pralki nie zmieścił :evil: .W poniedziałek podokręcać zawiasy w szafkach kuchennych i pokombinować z światłem w łazience już 3 żarówkę cholerstwo spaliło :evil: .Dziś montuję nową kabinę prysznicową (mąż zwiał) w piątek trzeba będzie zdjąć stare przykręcone do ściany lustro i zawiesić nowe ,jak znam życie i mojego męża zniknie na sam widok śrubokręta :roll: No więc ,może któraś ma jakiś pomysł do czego służy mężczyzna ...bo ja nie mam :?: :lol: :lol:
Medi :kwiat: kochaniutka...przyjedź do mnie, zepsuła mi sie spłuczka w WC ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max pisze:to chyba normalne,u mnie w domu tez żona zajmuje się takimi przyziemnymi sprawami
Oj Max :kwiat: przestań :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....a te nieprzyziemne sprawy :roll: Max też zostawia dla innego ...będzie się chłopina męczył :shock: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Masz rację Eluuniu, to przecież ciężka praca nie przymierzając jak zrzucenie 3 ton węgla :lol: :lol: :lol:
Straszliwy wysiłek :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Sloneczko pisze:
medi pisze:Hmmm ,tak się właśnie zastanawiam do czego może być mi potrzebny mężczyzna (oczywiście prócz seksu :twisted: ) W sobotę zamontowałam nowy dolnopłuk ,musiałam wywiercić dziurkę w kafelkach bo nowy miał inny rozstaw ,dociąć rurkę z jednej i drugiej strony bo by mi się kran od pralki nie zmieścił :evil: .W poniedziałek podokręcać zawiasy w szafkach kuchennych i pokombinować z światłem w łazience już 3 żarówkę cholerstwo spaliło :evil: .Dziś montuję nową kabinę prysznicową (mąż zwiał) w piątek trzeba będzie zdjąć stare przykręcone do ściany lustro i zawiesić nowe ,jak znam życie i mojego męża zniknie na sam widok śrubokręta :roll: No więc ,może któraś ma jakiś pomysł do czego służy mężczyzna ...bo ja nie mam :?: :lol: :lol:
Medi :kwiat: kochaniutka...przyjedź do mnie, zepsuła mi sie spłuczka w WC ;) :lol: :lol: :lol:
Słoneczko poproś sąsiada ...tego z góry ;) :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum