Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, ja byłam na komisji w zus-e 3 kwietnia w Poznaniu. Starałam się po raz drugi o sanatorium w ramach prewencji i je otrzymałam. Pan orzecznik był bardzo miły. Praktycznie przejrzał tylko moja dokumentację i wydał pozytywną opinie. Chciałam jechacnad morze botam czuje się najlepiej. Pani przydzielająca sanatorium poinformaowała mnie, że lekarz nie wskazał we wniosku klimatu morskiego. Wróciłam do lekarza orzecznika i pionformowałam go, iż mam jeszcze niedoczynność tarczycy i czy byłaby możliwośc wyjazdu nad morze. Dopisał mi klimat nadmorski i tak jadę do Kołobrzegu do MEDICUR od 15 wrzesnia, choć Pani przydzielająca nie była tak skora dać mi Kołobrzeg, bo według niej to przereklamowane miejsce. Stwierdziłam wówczas ,że to nie prawda bo ja jeżdżę tam od kilkunastu lat. Pozdrawiam wszystkich starających się o wyjazd do sanatorium z zusi życzę tak miłej komisji jaką ja miałam
Pozwalam Sobie specjalnie nazwę tej Firmy napisać z malej litery bo to co Dziś usłyszałem i ZOBACZYŁEM wprawiło mnie w osłupienie .
oddział śląski komisja czy tez weryfikacja L-4 30 dzień absencji -7 dzień po wyjściu ze szpitala ( wielki piątek ) zwolnienie do 25 kwietnia!! od dziś Powrót do pracy Zwolnienie NIEUZASADNIONE -(problemy z kręgosłupem )
oddział małopolski L-4 od 25 marca problemy gastryczne 2 pobyty w szpitalach Kraków , Katowice obecne L-4 do 30 Kwietnia bez zasadne zwolnienie powrót od jutra tj 25-04 a na 29 -04 przyśpieszona ..kolonoskopia w szpitalu
Zastanawiam się czy nasz ukochany zus tak wziął sobie do SERCA oszczędności
darek pisze:KOMISJA zus
Zastanawiam się czy nasz ukochany zus tak wziął sobie do SERCA oszczędności
główny księgowy zusika przetrawił kalkulację ekonomiczną a wyszło z niej, że mniej kosztowniejszy będzie jednorazowy zasiłek pogrzebowy niż wieloletnia renta....
i już...