NFZ-DOLNOŚLASKI

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
ninak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2012 16:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8

Re: NFZ-DOLNOŚLASKI

Post autor: ninak »

Mam już przydział,miejsce piękne SOPOT :D a sanatorium, Perla :( .Czas też piękny,przełom maja i czerwca.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Witaj CHanel :) Dziekuje za wiadomosc :D
Kolega nie jest zadowolony z miejscowości czy z terminu?
Ja w Lądku bylam tylko w odwiedzinach jeden dzień.I przyznam szczerze nie wiem czym się tak niektórzy zachwycają
Jeden dzien , do tego w listopadzie, moze to za mało by poznać Lądek , może sie myle.Jednak tez wolałabym tam nie jechac,ale niestety nie mamy wyboru.
Teraz juz wiem na ile wcześniej nas zawiadamiają, 6 tygodni.
Ta wiedza pozwala mi przymierzyc sie do swojego terminu,i niestety wychodzi na to,że przełóm czerwca i lipca..... :( Pozno :(
Pozdrawiam :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ninak pisze:Mam już przydział,miejsce piękne SOPOT :D a sanatorium, Perla :( .Czas też piękny,przełom maja i czerwca.
Ninak :) Gratuluję Sopotu :D .Piszesz,że przełom maja i czerwca, a dokladnie kiedy się turnus zaczyna?
Super miejce :!: Lato nad morzem :!: :D Sopot :!: :D
Proszę, napisz jaki mialaś numer tuż przed przydziałem?
Gość

Post autor: Gość »

ewasz ty już wiesz :?: :?: kolega dzisiaj dostał przydział na turnus przed tobą :?:Ninak ty to szczęściara w takim terminie w Sopocie ;) ;) Marzenie. Iwcia niezadowolony jest miejscem :mrgreen:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzis moje skierowanie po wweryfikacji ma ponowny status oczekiwania z numerem 4171.jeszcze sporo....
POzdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

ninak pisze:Mam już przydział,miejsce piękne SOPOT :D a sanatorium, Perla :( .Czas też piękny,przełom maja i czerwca.
Gratuluję "ninak" i życzę miłego pobytu :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

CHanel pisze:ewasz ty już wiesz :?: :?: kolega dzisiaj dostał przydział na turnus przed tobą :?:Ninak ty to szczęściara w takim terminie w Sopocie ;) ;) Marzenie. Iwcia niezadowolony jest miejscem :mrgreen:
:lol: CHanel, wiem, bo czytam posty portalu :lol:
ninak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2012 16:21
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ninak »

Dziękuje :D .Nr.poniżej 800,nie zaglądałam kilka dni do przeglądarki.Turnus zaczyna się 14 maja.Mam nadzieje że pogoda będzie łaskawa bo pokoje są 3 i4 osobowe. :(
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ninak,głowa do gory :D.Fakt,że 3 osoby w pokuju to juz tłok, a cztery...Ale jesli dobiorą się fajne kobietki, moze byc naprawde wesoło i bedziesz zadowolona.Sopot jest pieknym miejscem,a pogoda z pewnością dopisze.
Miłego wypoczynku i rehabilitacji :) :kwiat:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Ninak nie martw się na zapas. Kiedy ostatnio po przyjeździe do sanatorium pielęgniarka wpisała mnie do pokoju 4 osobowego , przez chwilę byłam przerażona . Kiedy wyjeżdżałam płakałam że już koniec. To był jedyny pokój 4 dla kobiet i najbardziej na świecie zgrany . Nie przeszkadzała nam nawet różnica wieku( nawet ponad 20 lat) Życzyłabym sobie teraz takiego towarzystwa i mam nadzieję że tak właśnie będzie. Życzę Tobie oraz innym kuracjuszom zawsze udanego towarzystwa a ponieważ to już Święta więc dodatkowo Zdrowych , Wesołych Świąt :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ