Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam:)
Jadę na turnus 8-30 sierpnia 2014 (ZUS). Dzwoniłam do Beskidu w sprawie rezerwacji pokoju,niestety,nie udało się.Pani powiedziała,że to absolutnie niemożliwe,zabronione przez dyrekcję etc....czyżbym nie miała umiejętności pertraktowania ,albo trafiłam na zły humor pani recepcjonistki:(.
Jeśli ktoś jedzie na ten sam turnus co ja to proszę o wiadomość(lubelskie). Pozdrawiam,życząc pogodnych Świąt.
Witam, ja też dzwoniłam do Beskidu i chciałam zarezerwować pokój, ale niestety też mi pani recepcjonistka odmówiła rezerwacji.
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt
Witam świątecznie i śmigusowo-dyngusowo. Gdybyśmy jechały prywatnie to na pewno nie byłoby problemu z rezerwacją, ale ja na pewno wybrałabym wtedy LWIGRÓD