Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Drodzy forumowicze, powiedzcie mi jakie są warunki leczenia, czy personel jest w porządku, czy też poprostu wykonują swoją pracę bo muszą.
O czas wolny nie będę się pytał bo to od nas samych zależy jak będziemy potrafili sobie te popołudnia i wieczory zorganizować .....
Tylko widzę że trzeba będzie dużo myśleć skoro tam nic nie ma oprócz sadów ........
Personel jest bardzo miły , a rehabilitanci tak samo , mili , grzeczni , uprzejmi i w młodym wieku
Myślę , że z rehabilitantów nikt nie przekroczył 30-stego roku życia .
mam skierowanie do sanatorium w Osieczku od 30.06-23.07.2014r .czy ktoś z trojmiasta jedzie samochodem na ten sam turnus? Chętnie się zabiorę ,będzie rażniej..Stanisław P.
stanpol2351 pisze:mam skierowanie do sanatorium w Osieczku od 30.06-23.07.2014r .czy ktoś z trojmiasta jedzie samochodem na ten sam turnus? Chętnie się zabiorę ,będzie rażniej..Stanisław P.
Nie zazdroszczę Ci tej miejscowości. To po prostu zwykła mazowiecka wieś. Do sklepu kilometr. ZUS podpisuje umowy chyba po najtańszych kosztach
Witam . To co czytam o tym ośrodku to mnie po prostu przeraża. Dostałem dzisiaj skierowanie na 15 września. Byłem w tamtym roku w sanatorium w Ciechocinku, tam przynajmniej było gdzie wyjść w czasie wolnym od zabiegów a tutaj to kompletna porażka wszędzie pola i sady. Co tam można robić w wolnym czasie, jak żyć?
Co mi z lepka jak niema wf-i w pokojach, w Ciechocinku mieliśmy 2mega na pokój, a tak ogólnie co można tam robić po zabiegach? Jeśli nie chcesz pisać na forum napisz na P.W. bo nie wiem czy nie zrezygnować z tej przyjemności . Pozdrawiam .
We wrześniu można w wolnym czasie zrywać jabłka zwłaszcza że podobno tam sporo sadów a tak na poważnie.......... jadę tam też 15 IX i jak na razie wyczytałem że mogę tam zagrać w szachy i wypożyczyć rower........ troszkę mało jak na tyle wolnego czasu zwłaszcza że ośrodek jest tak podle usytuowany ........ nie ma nic tam więcej????!!!!!