Krynica Górska

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ania.y
Na forum od: 16 kwie 2012 10:48

Krynica Górska

Post autor: ania.y »

Dzień dobry,
mój turnus rozpoczyna się od 7.05 w sanatorium Mielec.
Czy jest szansa na pokój jednoosobowy? Mam zamiar przyjechać dzień wcześniej i czy zdążę "zarezerwować" jedynkę?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Krynica Górska

Post autor: andrzej1955 »

Witam, muszę Cię zmartwić w Mielcu nie ma możliwosci zakwaterowania w 1-osobowym pokoju, a 2-osobowe zarezerwowane dla małżeństw ,pozostają tzw. studia 3-osobowe z wydzielonym pokojem ,bez drzwi,co mogę doradzić to poprosic o pokój od strony ulicy, są bardzo słoneczne- ocena-moja z pobytu na Oceń Sanatorium pt. Mielec Krynica Górska,pierwsze wrażenie niezbyt-ale pobyt uważam za bardzo dobry ,pozdrawiam :) :) :)
ania.y
Na forum od: 16 kwie 2012 10:48

Post autor: ania.y »

Dziękuję za informację, pozdrawiam.
jacek64
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 kwie 2012 19:13

Post autor: jacek64 »

Witaj Aniu!!! Ja takze się wybieram do Krynicy ale do wojskowego sanatorium przez NFZ. Turnus moj zaczyna sie od 9.05.Jadę z Wielkopolski.Pozdrawiam Jacek
WANDA
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2012 22:07

Post autor: WANDA »

Wyjeżdżam na turnus do Krynicy Górskiej od 14 maja, czy ktoś jedzie w tym terminie z Oławy lub okolic.
Bardzo chętnie zabiorę się z kimś samochodem i dołączę się do kosztów paliwa.
A może ktoś będzie jechać autobusem lub pociągiem, razem raźniej.
ODPOWIEDZ