kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: aniag »

do sanatorium jade poraz pierwszy :) ,a jesli chodzi o to od kiedy mi sie liczy to mysle ze od dnia przyslania mi odpowiedzi z nfz ,a moze ja sie myle ,moze liczy sie dzien zlozenia :((( juz sama niewiem pozdrawiam was serdecznie
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Barszym :) tez jestes z lodzkiego i mamy podobne numerki ,moze sie nawet tak zdarzyc ze razem wyjedziemy :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam wszystkie forumowiczki :D w przydługich kolejkach ;) myślę że razem miło spędzimy ten czas ;) kolejkowy.Jako że mam zaplanowane przez NFZ.......dwa latka oczekiwania , zaczynałam też na ponad 101000 z hakiem.... :shock: Będzie milo w tak doborowej grupce :D i czas nam miło upłynie.....ach ten śląski.... :shock: :shock: Damy radę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wspolczuje ,jak u was sie strasznie dlugo czeka:)
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

smuga pisze:Witam wszystkie forumowiczki :D w przydługich kolejkach ;) myślę że razem miło spędzimy ten czas ;) kolejkowy.Jako że mam zaplanowane przez NFZ.......dwa latka oczekiwania , zaczynałam też na ponad 101000 z hakiem.... :shock: Będzie milo w tak doborowej grupce :D i czas nam miło upłynie.....ach ten śląski.... :shock: :shock: Damy radę :lol: :lol:
smuga... masz rację damy radę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Krystyna60 pisze:
smuga pisze:Witam wszystkie forumowiczki :D w przydługich kolejkach ;) myślę że razem miło spędzimy ten czas ;) kolejkowy.Jako że mam zaplanowane przez NFZ.......dwa latka oczekiwania , zaczynałam też na ponad 101000 z hakiem.... :shock: Będzie milo w tak doborowej grupce :D i czas nam miło upłynie.....ach ten śląski.... :shock: :shock: Damy radę :lol: :lol:
smuga... masz rację damy radę :lol: :lol:
jasne ze dacie :D
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

witam :kwiat: ... ja jak czytam Wasze posty i widzę te cyferki ponad 100 000 to aż mi się słabo robi - to jest jakaś porażka naszej polskiej durnej służby zdrowia - ja startowałam z 25 tys i przez rok nie zaglądałam bo stwierdziłam że nie będę denerwować a nr 100 wisiał przez prawie trzy miesiące - i weź tu się lecz człowieku, samym czekaniem można się nerwicy nabawić - nic tylko życzyć wytrwałości, cierpliwości i zdrówka :kwiat: :)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Beataa2702 pisze:witam :kwiat: ... ja jak czytam Wasze posty i widzę te cyferki ponad 100 000 to aż mi się słabo robi - to jest jakaś porażka naszej polskiej durnej służby zdrowia - ja startowałam z 25 tys i przez rok nie zaglądałam bo stwierdziłam że nie będę denerwować a nr 100 wisiał przez prawie trzy miesiące - i weź tu się lecz człowieku, samym czekaniem można się nerwicy nabawić - nic tylko życzyć wytrwałości, cierpliwości i zdrówka :kwiat: :)
nr 100 mialas ?? i wisialo no nie jestem w szoku,przeciez 100 to nieraz dziennie schodzi ,wiec jak to sie dzieje
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

Beataa2702 pisze:
aż mi się słabo robi - to jest jakaś porażka naszej polskiej durnej służby zdrowia

i weź tu się lecz człowieku, samym czekaniem można się nerwicy nabawić - nic tylko życzyć wytrwałości, cierpliwości i zdrówka :kwiat: :)
a jak zwykle porażka jest sierotą...
...
sukcesy pozostają dla widzów na ekranach telewizyjnych ...

:mrgreen: :ugeek:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

aniaq :kwiat: nr 100 dlatego że jak się niedawno dowiedziałam że musiałam odczekać ustawowe 18 miesięcy mimo że nie byłam w sanatorium tylko w szpitalu uzdrowiskowym i na poszpitalnym - zapewne gdyby nie to to wyjechałabym nie co wcześniej - a te 18 miesięcy mija po 20 maja a wyjeżdżam 31 maja , bo po 1 czerwca musiałby już iść wniosek do weryfikacji bo kończy się ważność - lekarze mówią swoje - NFZ robi po swojemu - :)
Zablokowany