Czerniawa Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
arielle
Na forum od: 22 kwie 2014 21:48
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Czerniawa Zdrój

Post autor: arielle »

Wyjeżdżam do Czerniawy w te wakacje, mam pytanie czy w sanatorium znajduje się pralka, można przeprać jakieś rzeczy? To mój pierwszy raz w sanatorium i nie wiem jak wyglądają takie podstawowe rzeczy :)
kuracjuszka323
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2013 20:12
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: kuracjuszka323 »

Arielle witaj.....niestety takiego sprzętu to nie uraczysz w sanatorium;))przeprać można pod prysznicem w umywalce ,ewentualnie w misce
(którą pożyczą panie sprzatające a środki piorące trzeba zakupić samemu)Jedyny sprzęt AGD to lodówka i czajnik elektryczny na korytarzu.
Oczywiście zaopatrzenie zależy od kuracjusza i jego potrzeb.Pod tym względem nie ma proglemu i pomimo prania ręcznego ośrodek jest nowoczeny;))
Masz rewelacyjny termin to tylko życzyć dobrej rehabilitacji i miłego wypoczynku.
ps...jak masz jakieś pytania to chętnie słuzę pomocą i postaram się odpisać....pozdrawiam;)
aniamoryl
Na forum od: 04 maja 2014 15:29
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: aniamoryl »

Czesc mam na imie ania jestem wlasnie w sanatorium czerniawa zdroj mam 33 lata jest super jedzenie daje rade pielegniarki bardzo mile panie rechabilitantki super dziewczyny zajecia w basenie borowina kriokomora - 160 stopni troszke sie boje lasery dioterma duzo cwiczen rozciagajacych bardzo potrzebnych wirowki i inne cuda kuracjusze ok bardzo duzo mlodych imprezy w poniedzialek organizuja wycieczki do czech piekne miejsce jest czas na spacery na wyjazdy do swieradowa darmowym busem na zakupy jestemm bardzo zadowolona czuje sie duzo lepiej polecam wszystkim kto ma taka mozliwosc za tydzien wracam do domu choc zostala bym tu jeszcze dodam jeszcze ze mam przepukline kregoslupa ledzwego byl taki pan rechabilitant mateusz straszny sluzbista nie mily ale na szczescie sie zwolnil polecam jeszcze raz i pozdrawiam
kasia91
Na forum od: 20 kwie 2014 18:16

Post autor: kasia91 »

Aniu mogłabyś jeszcze napisać jak wygląda zakwaterowanie i dostęp do internetu? :)
aniamoryl
Na forum od: 04 maja 2014 15:29
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: aniamoryl »

kasia91 pisze:Aniu mogłabyś jeszcze napisać jak wygląda zakwaterowanie i dostęp do internetu? :)
Zakwateruja cie z osoba w podobnym wieku mozna przyjechac od 7 do wieczora inter et jest na dole na kanapach a jak chcesz w pokoju 5 zl kosztuje kabel do laptopa na caly pobyt
arielle
Na forum od: 22 kwie 2014 21:48
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: arielle »

kuracjuszka323 pisze:Arielle witaj.....niestety takiego sprzętu to nie uraczysz w sanatorium;))przeprać można pod prysznicem w umywalce ,ewentualnie w misce
(którą pożyczą panie sprzatające a środki piorące trzeba zakupić samemu)Jedyny sprzęt AGD to lodówka i czajnik elektryczny na korytarzu.
Oczywiście zaopatrzenie zależy od kuracjusza i jego potrzeb.Pod tym względem nie ma proglemu i pomimo prania ręcznego ośrodek jest nowoczeny;))
Masz rewelacyjny termin to tylko życzyć dobrej rehabilitacji i miłego wypoczynku.
ps...jak masz jakieś pytania to chętnie słuzę pomocą i postaram się odpisać....pozdrawiam;)
kurczę, to chyba ciężko, nie wyobrażam sobie trzech tygodni bez pralki :( no ale trudno, a jak z wiekiem kuracjuszy? :) zastanawiam się czy przypadkiem nie będę najmłodsza... czy są busy, którymi można pojechać do świeradowa żeby zrobić jakieś zakupy?
ODPOWIEDZ