Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A czy kiedyś bylo inaczej..ty w pracy..a Prezes nikomu sie nie tlumaczyl nie ma go i koniec..dzisiaj chyba tez go nie bedzie..juz by odpisal moze juz czuje Maj..i poszedl na zielona łąke
Sloneczko pisze: A ja to bym poszła wszystko jedno gdzie aby nie do pracy
To chodźmy Słoneczko razem ja też wolę na wagary niż do pracy.Wczoraj wróciłam z działki jest tak pięknie że wybierałam się chyba 2 godz aby jak najdłużej nie wyjeżdżać.
A ja będę przekorna i powiem tak , jeszcze jakiś czas temu mówiłam podobnie. Kiedy dopadła mnie choroba nie raz wspominałam takie chwile. Powiem tyle że wolałabym już pracować jak dawniej niż przechodzić przez to co teraz
Oj miałabym co robić gdybym była na emeryturce , kocham podróże i swoja działkę , wiec gdyby zdrowie dopisywało cały czas. to na pewno nie siedziałabym w domu. Zresztą ja mam ADHD [ obrazek zewnętrzny ] więc nie usiedziałabym na jednym miejscu