Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Was słonecznie
Jak u Was sytuacja? Ninak juz sie powoli pakuje do Sopotu
Jakie macie numerki Odezwijcie sie czasem....
U mnie teraz 3885. U ojca 2904.
Pozdrawiam
Rena Ty masz wątpliwości co do czerwca?....Z takim numerem? Jak tak dalej bedzie schodzic jak teraz, za jakies 3 tyodnie powinnas juz dostac info o wyjezdzie.
Ja mam wyższy numer od Ciebie,a też licze na czerwiec... Może jestem zbyt wielką optymistką
W naszym oddziale, jak zwykle, cisza....Nikt nie pisze, nie chwali sie o przydziałach, nie narzeka...
Moi mili, odezwijcie się, jak tam u Was przebiega czekanie?
Może macie juz powody do radości?
Gdzie sie wszyscy podzialiście
Cisza zapanowała od 24 kwietnia. Numerki też schodzą bardzo słabo. Mam poważne wątpliwości czy załapię się na czerwiec. Na dzień dzisiejszy mam nr 1995. Pozdrawiam
Rena, chyba wszyscy mamy wisielcze nastroje zawiązane z obawą opoznienia wyjazdu.
U mnie dzis 3310 i tez sie martwię,że tak wolno to sie dzieje.
No cóż, pozostaje nam czekac cierpliwie.
Pozdrawiam serdecznie